Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Οι πολίτες δεν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ, έδωσαν «ψήφο ραπίσματος» στον ΣΥΡΙΖΑ

Λεβέντης: Οι πολίτες δεν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ, έδωσαν «ψήφο ραπίσματος» στον ΣΥΡΙΖΑ
«Η συμμετοχή ήταν μικρή, o κόσμος έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Λεβέντης
Στη μικρή συμμετοχή των ψηφοφόρων στον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών εστίασε την ανάλυσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Η συμμετοχή ήταν μικρή. Ο κόσμος έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δεινά που είχε υποστεί, αλλά δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ΝΔ, της έδωσε «ψήφο ραπίσματος» στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Με 70% αποχή, αυτοί οι δήμαρχοι τι εκφράζουν; Το 20% των πολιτών», διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης.
Σε ό,τι αφορά στην επίδοση του κόμματος στις Ευρωεκλογές και τον στόχο να μπει στη Βουλή η Ένωση Κεντρώων στις εθνικές εκλογές, ο κ. Λεβέντης είπε ότι το κόμμα του ήταν 37 χρόνια εκτός Βουλή και μετά κατάφερε να μπει στο Κοινοβούλιο.
«Η κοινωνία πρέπει να εμπιστεύεται τους τίμιους ανθρώπους και όχι την μόδα», σημείωσε ο κ. Λεβέντης, ενώ σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ είπε ότι «Γεννηματάς και Λαλιώτης έδιωξαν τον Βενιζέλο, διότι θέλουν το κόμμα να πάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς βλέπει ότι θα φύγουν κι άλλοι δυσαρεστημένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγοντας τον συλλογισμό του ότι «τελικώς, το ΚΙΝΑΛ θα πάει με την ΝΔ, διότι η ΝΔ έχει την δυναμική».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης