Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Coca - Cola HBC: Οι νέοι στόχοι για την περίοδο έως το 2025

tags :
Coca - Cola HBC: Οι νέοι στόχοι για την περίοδο έως το 2025
Τους νέους οικονομικούς και επιχειρηματικούς της στόχους που καλύπτουν την περίοδο μέχρι το 2025 παρουσίασε η Coca Cola HBC
Την αισιοδοξία της για μια συνεχιζόμενη ανάπτυξη, εξέφρασε η Coca Cola HBC, τονίζοντας ότι λειτουργεί σε έναν πολύ ελκυστικό κλάδο που διαθέτει ένα μοναδικό και ευρύ χαρτοφυλάκιο, μια καθαρή στρατηγική και την ικανότητα να συνεχίσει να παράγει ισχυρές επιδόσεις.
Σε ημερίδα που διοργάνωσε σήμερα (3/6/2019) στο Λονδίνο, η εταιρεία παρουσίασε σε επενδυτές και αναλυτές τους νέους οικονομικούς και επιχειρηματικούς στόχους που καλύπτουν την περίοδο μέχρι το 2025:
- Μέση ετήσια αύξηση εσόδων της τάξης του 5-6% σε νομισματικά ουδέτερη βάση (2018: 6%)
- Συγκρίσιμο περιθώριο EBIT 11% ως το 2020 και βελτίωση κατά 20 έως 40 μονάδες βάσης το χρόνο κατά μέσω όρο πέρα από αυτή τη χρονιά (2018: 10,2%).
- Επίτευξη έως το 2025 των δεσμεύσεων βιωσιμότητας και
- Διατήρηση των υψηλών επιπέδων εμπλοκής των στελεχών.
Ο Zoran Bogdanovic, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC AG, σχολίασε:
«Το 2016 θέσαμε ένα τολμηρό πρόγραμμα για το 2020, ώστε να επιτύχουμε ισχυρή αύξηση των εσόδων και του περιθωρίου κέρδους μας.
Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε αυτούς τους στόχους και προχωρούμε στα τελικά στάδια του προγράμματος ως ένας σημαντικά ισχυρότερος και ικανότερος οργανισμός.
Σήμερα ανακοινώνουμε ένα νέο φιλόδοξο πρόγραμμα συνέχισης της ισχυρής μας ανάπτυξης με ορίζοντα το 2025, το οποίο, έχοντας ως οδηγό το όραμά μας να γίνουμε ο κορυφαίος 24/7 συνεργάτης στον κλάδο των ποτών, στοχεύει σε περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών μας επιδόσεων.
Το πρόγραμμα στηρίζεται στις πρόσφατες, σταθερά ισχυρές, επιδόσεις μας και στη σημαντική πρόοδο που καταγράψαμε για την ισχυροποίηση της λειτουργίας μας.
Διαθέτουμε ένα ευρύ και ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων 24/7, εμπορικές ικανότητες και ενθουσιώδεις ανθρώπους για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μερίδιο αγοράς, καθώς επίσης και μια εκτενή και ποικιλόμορφη γεωγραφική περιοχή δραστηριοποίησης με ελκυστικά χαρακτηριστικά ανάπτυξης.
Αυτός ο συναρπαστικός συνδυασμός μάς θέτει σε ισχυρή θέση για το μέλλον και μας επιτρέπει να προσδοκούμε με αυτοπεποίθηση το επόμενο βήμα στην επιτυχημένη πορεία μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης