Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Ενότητα και συστράτευση ενόψει των εκλογών – Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Ενότητα και συστράτευση ενόψει των εκλογών – Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη
Πολιτική και όχι προσωπική η απόφαση Γεννηματά για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είπε ο κ.Χριστοδουλάκης
Την θέση ότι το Κίνημα Αλλαγής θα πορευτεί στις βουλευτικές εκλογές με ενότητα και συστράτευση διατύπωσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μ. Χριστοδουλάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να ορίσει τον Γ. Καμίνη επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ ήταν πολιτική και όχι προσωπική.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Χριστοδουλάκης ανέφερε ότι ο Γ. Καμίνης ολοκλήρωσε δύο επιτυχημένες θητείες στον Δήμο Αθηναίων, δίνοντας μάχες απέναντι στην Χρυσή Αυγή «διακύβευμα που θέσαμε από την πλευρά μας ως μείζον και στη μάχη των Ευρωεκλογών».
«Προερχόμενος εκτός των στενών κομματικών ορίων του ΠΑΣΟΚ, με το προοδευτικό μεταρρυθμιστικό του προφίλ, σηματοδοτεί τη διεύρυνση του πολιτικού μας χώρου.
Σηματοδοτεί το άνοιγμα μας και ένα ισχυρό κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες, για να ανασυγκροτήσουμε ξανά έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο που έχει ανάγκη η χώρα μας» υπογράμμισε ο κ.Χριστοδουλάκης αναφερόμενος στην τοποθέτηση του κ.Καμίνη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.
«Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη αυτή.
Άλλωστε αυτό που αφορά τους πολίτες είναι η πολιτική ατζέντα και όχι οι εσωκομματικές διεργασίες.
Η μέριμνα και η αγωνία μας στο εξής είναι να φτάσει στους πολίτες το δικό μας σχέδιο, εξειδικευμένο, κοστολογημένο, καταρτισμένο προς όλες τις κατευθύνσεις.
Το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή» υποστήριξε ο κ.Χριστοδουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης