Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης: Στόχος του ΚΙΝΑΛ να γίνει κυρίαρχο στην Κεντροαριστερά και να κρατηθεί στην τρίτη θέση

Καμίνης: Στόχος του ΚΙΝΑΛ να γίνει κυρίαρχο στην Κεντροαριστερά και να κρατηθεί στην τρίτη θέση
Μετά τις εκλογές όλοι γυρνάμε σελίδα υποστήριξε ο κ.Καμίνης
Την θέση ότι στόχος του Κινήματος Αλλαγής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι να γίνει κυρίαρχο στον χώρο της Κεντροαριστεράς και να κρατηθεί στην τρίτη θέση διατύπωσε ο Γ. Καμίνης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Καμίνης υποστήριξε ότι με την επιλογή της κας.Γεννηματά να τον ορίσει επικεφαλής στο Επικρατείας, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ήθελε να σηματοδοτήσει ένα ευρύτερο άνοιγμα και σε άλλες πολιτικές δυνάμεις.
«Μετά τις εκλογές όλοι γυρνάμε σελίδα» είπε ο κ.Καμίνης ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες, τονίζοντας ωστόσο ότι η ερώτηση αυτή τίθεται μόνο στο ΚΙΝΑΛ.
Για το ενδεχόμενο μη αυτοδυναμίας της ΝΔ ο κ.Καμίνης υποστήριξε ότι «εμείς έχουμε χαράξει μια αυτόνομη πορεία».
«Θα περιμένουμε την ετυμηγορία και θα πάρουμε τις αποφάσεις με υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης» τόνισε ο κ.Καμίνης, ο οποίος χαρακτήρισε πολιτικό ολίσθημα τις τροπολογίες και τις μετατάξεις των τελευταίων ημερών γιατί -όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με το αίτημα της κάθαρσης.
Κατά τον ίδιο η συμπεριφορά αυτή προκαλεί στην καλύτερη περίπτωση απάθεια στους πολίτες όπως απέδειξε και η συμμετοχή στις ευρωκάλπες ενώ στη χειρότερη ενισχύει τα άκρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης