Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Αυτοί που επενδύουν στον φόβο θα δουν το αποτέλεσμα στις κάλπες – Η ΝΔ έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο

Μητσοτάκης: Αυτοί που επενδύουν στον φόβο θα δουν το αποτέλεσμα στις κάλπες – Η ΝΔ έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο
"Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
(upd)«Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας», «από το οποίο δεν περισσεύει κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα», τόνισε από τη Ρόδο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα ενότητας.
Ο κ. Μητσοτάκης στη Ρόδο, από όπου ξεκίνησε τη διήμερη περιοδεία του στα Δωδεκάνησα, είχε συνάντηση με τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκο και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου Αντ. Καμπουράκη, ενώ στη συνέχεια μίλησε σε εκπροσώπους των τοπικών φορέων και των παραγωγικών τάξεων στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Συνάντηση με Χατζημάρκο - Καμπουράκη

Με τον επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο καθώς και με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού τους συνεχάρη για την εκλογική τους επιτυχία, τους διαβεβαίωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία, ήταν, είναι και θα είναι κοντά στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεύτερου και πρώτου βαθμού». Και συμπλήρωσε: «δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγω κατά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου να βρεθώ, για άλλη μια φορά, στη Ρόδο, στα Δωδεκάνησα που τόσο αγαπώ, και να εισπράξω και εδώ αυτόν τον δυνατό αέρα της πολιτικής αλλαγής ο οποίος φυσάει πια σε όλη τη χώρα».
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «οι Έλληνες αναζητούν μία δυνατή φυγή στο μέλλον, αναζητούν να διεκδικήσουν οι ίδιοι το μέλλον που τους αξίζει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση.
Και για όλα αυτά θα μιλήσουμε στη προεκλογική περίοδο από τώρα μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη στον τόπο, για το πώς θα στηρίξουμε τον τουρισμό, για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα μειώσουμε τη φορολογία, για το πώς οι έλληνες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς».
Όπως είπε «η Νέα Δημοκρατία έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας.
Ένα σχέδιο από το οποίο δεν περισσεύει κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα!
Για αυτό και το μήνυμα μου, εδώ πέρα από τη Ρόδο, είναι ένα μήνυμα ενότητας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι».
«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει», είπε, θέλοντας έτσι να υπογραμμίσει την δέσμευσή του ότι αν οι πολίτες τον εμπιστευθούν με την ψήφο τους στις 7 Ιουλίου θα συγκροτήσει ένα υπουργικό συμβούλιο που θα συνεργαστεί με όλους και θα λειτουργήσει επ’ ωφελεία όλων ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.
«Και την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά διότι ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.
Ο κ. Χατζημάρκος και ο κ. Καμπουράκης καλωσόρισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του εξέφρασαν τη στήριξή τους ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, καθώς και την ικανοποίησή τους για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει κατοίκους και καταστηματάρχες.

Μάλιστα, στα απροσδόκητα της βόλτας ήταν η συνάντησή του με έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος του έδειξε ένα τατουάζ με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας που είχε στο μπράτσο του.

Στη συνέχεια, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης κατευθύνθηκε προς το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπου και είχε συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

«H ΝΔ είναι το κόμμα που πιστεύει στην ανάπτυξη, στην ιδιωτική οικονομία και στην δημιουργία πλούτου για την έξοδο από την κρίση», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκπροσώπους των τοπικών φορέων και των παραγωγικών τάξεων στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα που δεν χωρίζει τους πολίτες και αυτοί που επενδύουν στον φόβο θα δουν το αποτέλεσμα στις κάλπες», προσθέτοντας ότι αυτό το επισήμανε διότι διαπιστώνει «μια απελπισμένη προσπάθεια από τους πολιτικούς μας αντιπάλους να παραστήσουν την Ν.Δ. ως ένα σκιάχτρο».
Ακόμη, ανέφερε ότι η ΝΔ ως αυριανή κυβέρνηση θα επαναδιαπραγματευθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου στο πλαίσιο μιας γενικότερης πολιτικής, που θα αφορούν μέτρα για τα νησιά, επανέλαβε την πρόθεση του να στηρίξει την ανάπτυξη του τουρισμού με μέτρα, όπως η μείωση της φορολογίας και τα κίνητρα για την ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχειακών μονάδων.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στα έργα υποδομής που απαιτούνται, ενώ για την επένδυση στο γκολφ Αφάντου δεσμεύτηκε ότι θα ασκήσει πίεση στην διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για να προχωρήσει άμεσα.
Σε ό,τι αφορά τα αεροδρόμια που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτική εταιρεία, απαντώντας σε σχετικές τοποθετήσεις, ανέφερε ότι η εταιρεία θα πρέπει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης άκουσε νωρίτερα τις τοποθετήσεις 35 εκπροσώπων φορέων και παραγωγικών τάξεων της Ρόδου για ζητήματα που απασχολούν τα νησιά.
Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στο Κέντρο φροντίδας Ατόμων με νοητική στέρηση «Ελπίδα» όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για την λειτουργία του, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στο Καστελόριζο.


Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας Μητσοτάκη

Στο Καστελόριζο θα μεταβεί το απόγευμα του Σαββάτου 8/6, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης,  όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο και τοπικούς φορείς.
Αύριο, Κυριακή 9/6, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Κάλυμνο.
Εκεί θα επισκεφθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ «Ο Άγιος Παντελεήμων»,  τα αναρριχητικά πεδία στο Μασούρι, και θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Καλύμνου.
Το απόγευμα της Κυριακής θα μεταβεί στην Κω, όπου θα συναντηθεί με τουριστικούς φορείς του νησιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης