Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Κωμικό να λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουμε κρυφή ατζέντα – Οι πολίτες εδωσαν εντολή για πολιτική αλλαγή

Μπακογιάννη: Κωμικό να λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουμε κρυφή ατζέντα – Οι πολίτες εδωσαν εντολή για πολιτική αλλαγή
"H κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ότι έχει αναπτυξιακό σχέδιο", αναφέρει η Ντόρα Μπακογιάννη
«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε ότι δεν καταψηφίστηκε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι υπερψηφίστηκε η ΝΔ» και «στην πραγματικότητα οι πολίτες έδωσαν εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή», δηλώνει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής"  κατηγορεί την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ότι δεν έχει αναπτυξιακό σχέδιο και «γι’ αυτό και οι ρυθμοί ανάπτυξης όχι μόνο παραμένουν στους χαμηλότερους της Ευρώπης, αλλά αναπροσαρμόζονται συνεχώς προς τα κάτω».
Η ΚΔ, όπως τονίζει η ίδια, «απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και επιδιώκει τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική συμμαχία προκειμένου να βγάλει οριστικά τη χώρα από την κρίση.
Στο πλαίσιο αυτό, θα επιδιώξει τη συνεργασία με τις πολιτικές δυνάμεις που θα βάλουν στην άκρη το πολιτικό κόστος και είναι αποφασισμένες να δουλέψουν για να γυρίσει σελίδα η πατρίδα μας».
 Σε ερώτηση για το αν είναι χρήσιμο να διεξαχθεί ένα debate μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη και απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι η ΝΔ, που αντιτίθεται σε μια τέτοια προοπτική, επιχειρεί να κρύψει την οικονομική της ατζέντα, απαντά πως «είναι κωμικό να προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι έχουμε κρυφή ατζέντα.
Έχουμε παρουσιάσει με λεπτομέρεια την οικονομική μας πρόταση, την οποία προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν με στόχο να φοβίσουν τους πολίτες.
Έβαλαν στο στόμα του Κυριάκου Μητσοτάκη πράγματα τα οποία ποτέ δεν είπε.
 Δεν μπορούν να κοροϊδέψουν ξανά τους Έλληνες, που κατάλαβαν τον εμπαιγμό του ΣΥΡΙΖΑ και σίγουρα είναι ευφυέστεροι από τα τρολ του Μαξίμου».
Απαντώντας στο γιατί η ΝΔ αρνείται να προσέλθει στη Βουλή και να ψηφίσει την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου ορίου, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως «προστατεύουμε το κύρος του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας απέχοντας από τη διαδικασία.
Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ένας πρωθυπουργός να δηλώνει ότι έχει χάσει την δημοκρατική νομιμοποίηση και να φέρνει στη βουλή προς ψήφιση μείζονος σημασίας νομοσχέδια όπως για παράδειγμα τον ποινικό κώδικα».
Τέλος, σημειώνει πως είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει με τις αθρόες προσλήψεις χωρίς καμία διαδικασία και εκτός ΑΣΕΠ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έχω ξαναπεί έχει υιοθετήσει όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας μεγάλος μύθος», τονίζει η κ. Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης