Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Το ματς έχει κριθεί - Μεγάλη η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Χρηστίδης: Το ματς έχει κριθεί - Μεγάλη η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
"Yπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής", τόνισε ο Π. Χρηστίδης
«Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι, το ματς έχει κριθεί, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία όσο και αν επιχειρήσουν, όπως επιχείρησαν, να στήσουν ψευτοδημοσκοπήσεις οι οποίες θα δείχνουν ότι υπάρχει εκκρεμότητα», ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑLPHA 9,89 ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ,  Π. Χρηστίδης.
Όπως είπε, «το  αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι καθαρό και έρχεται να αποκαταστήσει μία σειρά δεδομένων που πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας για τις εθνικές εκλογές σε 30 μέρες από σήμερα. Μετά από 4,5 χρόνια διακυβέρνησης από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του κατάφεραν να βάψουν μπλε το χάρτη με τρόπο που δεν έχει προηγούμενο.
Αυτό είναι κάτι που δεν κάνει κανένα από τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας χαρούμενο και ικανοποιημένο.
Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι, το ματς έχει κριθεί υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία όσο και αν επιχειρήσουν, όπως επιχείρησαν, να στήσουν ψευτοδημοσκοπήσεις οι οποίες θα δείχνουν ότι υπάρχει εκκρεμότητα».
Το Κίνημα Αλλαγής, πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης, «σε αντίθεση με αυτά που έλεγαν διάφοροι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ,  αυτοί που εισηγήθηκαν και τη στρατηγική στον κ. Τσίπρα και τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν, έχει αυξήσει τα ποσοστά του έχει φτάσει στο 7,7% αποτελώντας την τρίτη δύναμη στη χώρα.
Αυτό είναι η βάση εκκίνησης για τις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας».
Ο ίδιος επεσήμανε γνωρίζει που να πάει και ποιους θέλει να στηρίξει και για αυτό ακριβώς όλο το επόμενο διάστημα η Φώφη Γεννηματά θα είναι δίπλα στον κόσμο της εργασίας, τη νέα γενιά, σε κάθε γειτονιά.
Υπογράμμισε πως «υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής και έχουμε προσπαθήσει πολύ, με την καλή πρόθεση της Φώφης Γεννηματά, να τους αναδείξουμε για να τους μάθουν και οι πολίτες.
Στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων την επόμενη Τετάρτη θα υπάρξουν πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στις εθνικές εκλογές που έρχονται στις τοπικές τους κοινωνίες.
Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να μας κρίνουν όλους».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης