Ζαχαριάδης: Ψήφος στο παρελθόν και στη χρεοκοπία η επιλογή στήριξης της ΝΔ και του Μητσοτάκη

Ζαχαριάδης: Ψήφος στο παρελθόν και στη χρεοκοπία η επιλογή στήριξης της ΝΔ και του Μητσοτάκη
Η κυβέρνηση πέτυχε πολλά εντός μνημονίου, σύμφωνα με τον Κ. Ζαχαριάδη
«Η πορεία της οικονομίας, η σταθερότητα, η βελτίωση της καθημερινότητας, η διατήρηση της ανάκαμψης, η συνέχιση των προσπαθειών για ένα ισχυρότερο κοινωνικό κράτος», διακυβεύονται στις προσεχείς εθνικές εκλογές, αναφέρει ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης σε άρθρο του στην κυριακάτικη Kontranews, με τίτλο «Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα».
Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση πέτυχε πολλά εντός μνημονίου, αλλά και την ανάγκη μεγαλύτερης προσπάθειας σε ζητήματα που «δεν παίρνουμε καλό βαθμό», όπως η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, η ενίσχυση και στήριξη των μεσαίων στρωμάτων και η βελτίωση της ποιότητας της εργασίας, των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων.
Ο κ. Ζαχαριάδης τονίζει ότι η επιλογή στήριξης της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη «είναι ψήφος στο παρελθόν, ψήφος στη χρεοκοπία, ψήφος στην επαναφορά της ακραίας λιτότητας», συμπληρώνοντας ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά ήδη για απολύσεις, για επαναφορά του κανόνα 1 προς 5 στο δημόσιο, δηλαδή πέντε αποχωρήσεις για μία πρόσληψη, για το ξήλωμα των εργασιακών δικαιωμάτων και την επιβολή κοινωνικά ανάλγητων πολιτικών».
«Θέλουμε να γυρίσουμε πάλι πίσω σε όσα διέλυσαν την ελληνική κοινωνία ή θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά σε ένα ασφαλές και αισιόδοξο μέλλον;», καταλήγει ο κ. Ζαχαριάδης.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS