Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Με αποκαλούσαν βαρίδι επειδή ασκούσα κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα

Λαφαζάνης: Με αποκαλούσαν βαρίδι επειδή ασκούσα κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα
Αν δεν διαγραφεί ή δεν κουρευτεί το χρέος, η Ελλάδα δεν μπορεί να ανασάνει είπε ο κ.Λαφαζάνης
Την θέση ότι τον αποκαλούσαν βαρίδι διότι ασκούσε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα διατύπωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, ο οποίος παραδέχθηκε πως στις ευρωεκλογές το κόμμα του υπέστη ήττα αλλά θα κατέβει στις εθνικές εκλογές.
«Ήμουν αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ασκούσα κριτική στο κόμμα και τον Αλέξη  Τσίπρα, και για το λόγο αυτό με αποκαλούσαν βαρίδι» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος τόνισε ότι δεν είχε ψηφίσει ούτε μια απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο κ.Λαφαζάνης παραδέχτηκε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν μια ήττα για την ΛΑΕ, τονίζοντας πάντως πως υπάρχει λόγος ύπαρξης του κόμματος του λέγοντας ότι προτείνει πρόγραμμα.
Ο κ.Λαφαζάνης υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει απάντηση για το μέλλον της χώρας υποστηρίζοντας ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις για τον ελληνικό λαό και  την οικονομία ενώ υπογράμμισε ότι πρόταση του για την Αριστερά είναι μια συνεργασία χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
«Το χρέος πρέπει να διαγραφεί ή να κουρευτεί.
Σε διαφορετική περίπτωση η Ελλάδα δεν μπορεί να ανασάνει» υποστήριξε ο κ.Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι η Ελλάδα βουλιάζει, δεν έχει παραγωγική βάση, δεν έχει πρόγραμμα να στηρίζει την παραγωγική της προοπτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης