Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ήρων: Σχέδια για πανελλαδικό δίκτυο 15 καταστημάτων - Παρουσία στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα

tags :
Ήρων: Σχέδια για πανελλαδικό δίκτυο 15 καταστημάτων - Παρουσία στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα
Η εταιρεία εκτιμά πως το δίκτυο καταστημάτων θα την βοηθήσει να ενδυναμώσει το branding της
Φυσική παρουσία στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας σχεδιάζει να αποκτήσει η εταιρεία Ήρων του ομίλου ΓΕΚ Τέρνα, έχοντας καταρτίσει ένα πλάνο για τη δημιουργία μέσα σε ένα χρόνο ενός δικτύου από 15 καταστήματα.
Από αυτά, τρία προορίζονται για την Αττική, κάνοντας χθες (10/6) το παρθενικό βήμα, με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της ενός Λεκανοπεδίου, στους Αμπελόκηπους (Λεωφόρος Κηφισίας 140).
Το δεύτερο θα βρίσκεται στο Περιστέρι, ενώ είναι ήδη υπό κατασκευή.
Το δίκτυο στην Αττική θα συμπληρώσει ένα κατάστημα στα Νότια Προάστια, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη επιλεγεί η ακριβής τοποθεσία.
Τα υπόλοιπα 13 σημεία πώλησης πρόκειται να λειτουργήσουν στην επαρχία.
Σε αυτά, περιλαμβάνονται τα δύο καταστήματα που ήδη λειτουργεί η εταιρεία στη Θήβα και το Ηράκλειο Κρήτης.
Όλα τα καταστήματα θα είναι ιδιόκτητα.
Η εταιρεία Ήρων εκτιμά πως το δίκτυο θα βοηθήσει την εταιρεία να ενδυναμώσει το branding της, αυξάνοντας έτσι αργά αλλά σταθερά τη διείσδυσή της.
Έτσι κι αλλιώς, εκτιμά πως το άνοιγμα της εγχώριας αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας δεν έχει ακόμη φτάσει σε τέτοια επίπεδα ωριμότητας, τα οποία θα επέτρεπαν σε οποιονδήποτε εναλλακτικό πάροχο να κερδίσει πολύ μεγάλα μερίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Επομένως, θεωρεί πως η ενίσχυση της παρουσίας ενός εναλλακτικού παρόχου στην αγορά προσομοιάζει περισσότερο με μαραθώνιο, παρά με αγώνα σπριντ.
Η εταιρεία συγκαταλέγεται στους τρεις εγχώριους ομίλους οι οποίοι, εκτός από την προμήθεια, δραστηριοποιούνται και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Διαθέτει δύο θερμοηλεκτρικές μονάδες παραγωγής ενέργειας με εγκατεστημένη ισχύ 147 MW και 435 MW (ΗΡΩΝ Ι & ΗΡΩΝ ΙΙ αντίστοιχα) στη Βοιωτία.
Παράλληλα, η Όμιλος ΓΕΚ Τέρνα έχει υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) αίτηση για χορήγηση Άδειας Παραγωγής για μια νέα μονάδα φυσικού αερίου συνδυασμένου κύκλου ονομαστικής καθαρής ισχύος 660 MW, η οποία θα αναπτυχθεί στην Κομοτηνή.

Πηγή: www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης