Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Audiovisual: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 50,01% τις Kristelcom

tags :
Audiovisual: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 50,01% τις Kristelcom
Την ολοκλήρωση της απόκτησης του 50,01% των μετοχών της κυπριακής εταιρείας «Kristelcom Limited», ανακοίνωσε ) η Audiovisual
Την ολοκλήρωση της απόκτησης του 50,01% των μετοχών της κυπριακής εταιρείας «Kristelcom Limited», έναντι του ποσού των 5,8 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα (20/6/2019) η Audiovisual.
Ειδικότερα, σε συνέχεια της από 17/04/2019 ανακοίνωσης περί της κάτωθι εξαγοράς, η εταιρεία «Επιχειρήσεις Ήχου και Εικόνος Α.Ε.» (Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκε, μέσω της 100% θυγατρικής της «Ιντερνάτιοναλ Γκέιμινγκ και Εντερτέινμεντ Α.Ε.» (IGE) η απόκτηση του 50,01% των μετοχών της κυπριακής εταιρείας «Kristelcom Limited» έναντι ποσού 5,8 εκατ. ευρώ.
Η χρηματοδότηση της παραπάνω απόκτησης πραγματοποιήθηκε με κεφάλαια προερχόμενα κυρίως από καταβολή της εταιρείας Stoneman Holdings LTD έναντι Α.Μ.Κ. που θα ολοκληρωθεί εντός του 2019.
Επίσης εκκρεμεί η απόκτηση της «Kristelcom Investment Limited» αντί ποσού 1,2 εκατ. ευρώ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουλίου 2019.
Με την υλοποίησή της άνω απόκτησης η «Εταιρεία» θα προβεί σε αντίστοιχη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης