ΚΙΝΑΛ: Δεν θα επιτρέψουμε με τεχνάσματα να στηθεί από την πίσω πόρτα debate 2 "μονομάχων"

ΚΙΝΑΛ: Δεν θα επιτρέψουμε με τεχνάσματα να στηθεί από την πίσω πόρτα debate 2
Ενημερώσαμε για την διαθεσιμότητα μας να συμβάλουμε δίνοντας άμεσα 3 ακόμα εναλλακτικές ημερομηνίες
«Ούτε στο γαϊτανάκι χρέωσης ευθυνών για το ενδεχόμενο ματαίωσης τελικά του ντιμπέιτ συμμετέχουμε, ούτε θα παίξουμε άλλο την κολοκυθιά των ημερομηνιών. Κυρίως όμως δεν θα επιτρέψουμε μέσα από τεχνάσματα να στηθεί από την πίσω πόρτα το πολυπόθητο ντιμπέιτ των 2 "μονομάχων", με το πρόσχημα ότι καμιά τελικά από τις ημερομηνίες που προτείναμε δεν τους βολεύει», τονίζει το ΚΙΝΑΛ, σε άτυπη ενημέρωση.
Μετά την αδυναμία του πρωθυπουργού να βρίσκετε στην Αθήνα της Δευτέρα 1η Ιουλίου για το προγραμματισμένο debate των πολικών αρχηγών, λόγω υποχρεώσεων του στις Βρυξέλλες τα επιτελεία των κομμάτων αναζητούν εναλλακτικές ημερομηνίες.
Το ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει ότι πρέπει να υπάρξει άμεσα συνεννόηση και τελική απόφαση για το ντιμπέιτ, καθώς- επισημαίνει- δεν μπορεί να είναι στον αέρα ο σχεδιασμός του τελευταίου δεκαημέρου της προεκλογικής περιόδου.
«Την Παρασκευή ενημερωθήκαμε από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο (;) κώλυμα του πρωθυπουργού να παραστεί στο debate την Δευτέρα 1 Ιουλίου όπως ομόφωνα είχαμε αποφασίσει στην Διακομματική την προηγούμενη Τρίτη και επιβεβαιώσαμε και κατά την συνάντηση μας την Πέμπτη το απόγευμα.
Με αυτό το δεδομένο ενημερώσαμε για την διαθεσιμότητα μας να συμβάλουμε δίνοντας άμεσα 3 ακόμα εναλλακτικές ημερομηνίες.
Παρότι μάλιστα αυτό μας υποχρέωνε να τροποποιήσουμε το ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμα της Φ. Γεννηματά, κάνοντας όμως ταυτόχρονα γνωστές ποιες είναι οι εντελώς ανελαστικές σχετικές δεσμεύσεις του.
Ζητήσαμε επίσης να υπάρξει συνεννόηση και τελική απόφαση άμεσα γιατί ο σχεδιασμός του τελευταίου ημέρου της προεκλογικής περιόδου δεν μπορεί να είναι στον αέρα», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS