Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης (ΝΔ): Οι αντιδράσεις των Ευρωπαίων για την Κυπριακή ΑΟΖ είναι υπερβολικά ήπιες

Κακλαμάνης (ΝΔ): Οι αντιδράσεις των Ευρωπαίων για την Κυπριακή ΑΟΖ είναι υπερβολικά ήπιες
Η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει να σταματήσει να χαϊδεύει τους Τούρκους και να τους τρίξει τα δόντια
«Οι αντιδράσεις των Ευρωπαίων μέχρι τώρα για την Κυπριακή ΑΟΖ, είναι υπερβολικά ήπιες απέναντι σε μια χώρα που έχει μετατρέψει σε "σουρωτήρι" το διεθνές δίκαιο», υποστηρίζει αναφερόμενος στο θέμα της Κυπριακής ΑΟΖ ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας με τη ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.
Σε συνέντευξη του στο ΑΜΠΕ ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζει ότι «η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει να σταματήσει να χαϊδεύει τους Τούρκους και να τους τρίξει τα δόντια" και σημειώνει πως "η τελευταία απόφαση της ΕΕ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά όχι τόσο τολμηρή».
Αναφορικά με τις επικείμενες εθνικές εκλογές ο κ. Κακλαμάνης δηλώνει οτι το διακύβευμα είναι "να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ ώστε να μπορέσει να βγάλει την Ελλάδα από τα αριστερά αδιέξοδα που θα κληρονομήσει από τον κ. Τσίπρα και τις συνιστώσες του". Υπογραμμίζει επίσης, αναφερόμενος στη ΝΔ ότι "είναι δεδομένο ότι θα περπατήσουμε πάνω σε ναρκοπέδιο το οποίο έχει "σπείρει" ο κ. Τσίπρας".
Τέλος, περιγράφοντας τις πρώτες κινήσεις της ΝΔ εάν εκλεγεί κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρος της Βουλής δηλώνει: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ήδη το μήνυμα. Η Βουλή δεν θα κλείσει το καλοκαίρι.
Το συντομότερο δυνατό θα κατατεθούν τα νομοσχέδια για τη μείωση της φορολογίας και των εισφορών, τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε φυσικά πρόσωπα. Θα ακολουθήσει το "καθάρισμα" στο "άβατο" των Εξαρχείων.
Οι Ρουβίκωνες και οι "μπαχαλάκηδες" θα σταματήσουν να μετατρέπουν την Αθήνα σε τσιφλίκι τους", ενώ τέλος σημειώνει "θα ακολουθήσουν η Συνταγματική Αναθεώρηση και η αλλαγή του εκλογικού νόμου".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης