Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πικραμμένος: Όλες οι κυβερνήσεις έχουν μία τάση να έρχονται πιο κοντά με τη Δικαιοσύνη - Καμιά φορά το πράγμα ξεφεύγει

Πικραμμένος: Όλες οι κυβερνήσεις έχουν μία τάση να έρχονται πιο κοντά με τη Δικαιοσύνη - Καμιά φορά το πράγμα ξεφεύγει
Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, αναφερόμενος στην εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis, απέφυγε να κατηγορήσει κάποιον προσωπικά
Αιχμές κατά της κυβέρνησης για απόπειρα ελέγχου τη Δικαιοσύνης άφησε ο πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο οποίος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.
«Το θέμα της Novartis είναι πράγματι ένα πάρα πολύ σοβαρό θεσμικό θέμα.
Συμμερίζομαι τις απόψεις του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Είναι καθοριστικό για τη λειτουργία της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης στη χώρα μας.
Επειδή λοιπόν είναι τόσο σοβαρό θέμα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, με σοβαρότητα και κυρίως να το αντιμετωπίσουμε θεσμικά» τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και συμπλήρωσε: «Δεν διέπομαι από καμία επιθυμία ρεβανσισμού προσωπικά, όμως με ενδιαφέρει πάρα πολύ να μάθω ως Έλληνας πολίτης την αλήθεια, τι κρύβεται πίσω από αυτήν την ιστορία και αυτό θα το επιδιώξω».
Παράλληλα, τόνισε ότι «όλες οι κυβερνήσεις έχουν μία τάση να έρχονται πιο κοντά με τη Δικαιοσύνη, συνήθως για την εξυπηρέτηση των στόχων τους και καμιά φορά το πράγμα ξεφεύγει.
Έχω την αίσθηση ότι το πράγμα ξέφυγε».
Ωστόσο, ο κ. Πικραμμένος δεν θέλησε να κατηγορήσει κανέναν προσωπικά, καθώς όπως είπε «δεν έχει μάθει να μιλάει χωρίς στοιχεία», όμως ανέφερε πως αυτά «δεν είναι ωραία πράγματα για το κύρος της Δικαιοσύνης, που έχει κλονιστεί και βλέπω τους συναδέλφους μου πώς αντιδρούν, στεναχωριούνται οι άνθρωποι».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης