Τελευταία Νέα
Διεθνή

Saudi Aramco: Ανησυχεί για τις επιθέσεις στον Κόλπο - Θα καλύψει τη ζήτηση

Saudi Aramco: Ανησυχεί για τις επιθέσεις στον Κόλπο - Θα καλύψει τη ζήτηση
Οι πρόσφατες επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια στον Κόλπο έχουν δημιουργήσει φόβους για την ασφάλεια ενός εκ των σημαντικότερων διαύλων για την παγκόσμια ναυτιλία
Την ανησυχία της για τα  πρόσφατα περιστατικά στον Κόλπο εκφράζει η Saudi Aramco, διαβεβαιώνει ωστόσο ότι είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της χάρη στην εμπειρία της και τη διαθέσιμη πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα.
«Αυτό που συμβαίνει στον Κόλπο είναι σίγουρα μια ανησυχία», δήλωσε ο Αμίν Νασέρ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του κρατικού πετρελαϊκού κολοσσού της Σαουδικής Αραβίας, σε συνέντευξή του στο Reuters.
«Παράλληλα, περάσαμε και στο παρελθόν μια σειρά από κρίσεις…πάντα καλύπταμε τις δεσμεύσεις προς τους πελάτες μας και έχουμε πράγματι την ευελιξία και τη διαθεσιμότητα του συστήματος σε ό,τι αφορά τη διαθέσιμη πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα».
Οι πρόσφατες επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια στον Κόλπο έχουν δημιουργήσει φόβους για την ασφάλεια ενός εκ των σημαντικότερων διαύλων για την παγκόσμια ναυτιλία ενώ οδήγησαν σε άνοδο τις τιμές του πετρελαίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης