Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Αγνοήστε τους επικοινωνιολόγους και ελάτε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Αγνοήστε τους επικοινωνιολόγους και ελάτε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο
Με ανάρτηση του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τηλεοπτική αναμέτρηση
Ανοιχτή πρόσκληση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για debate... μεταξύ δύο, απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας αφήνοντας -για ακόμα μία φορά- αιχμές κατά του επικεφαλής της ΝΔ ότι αποφεύγει τη μεταξύ τους τηλεμαχία.
Αφού επικαλείται δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, από το βήμα της Βουλής, ότι θα αναμετρηθεί μαζί του, όταν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές, ο κ. Τσίπρας -σε ανάρτηση του στο facebook- ζητά από τον πολιτικό του αντίπαλο να αγνοήσει τους επικοινωνιολόγους και να αποδεχθεί την πρόσκληση για deabete οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.



Στην ανάρτηση του κ. Τσίπρα περιλαμβάνεται και το απόσπασμα της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη στις 8 Μαΐου του 2019, όπου λέει «Αν θέλετε τηλεοπτικό διάλογο έχε τη δυνατότητα να κάνετε κάτι πάρα πολύ απλό: Προκηρύξτε τώρα εθνικές εκλογές και θα κάνουμε όσα debate θέλετε, όταν  θα έχει κλείσει η Βουλή, για την οικονομία, για τις Πρέσπες, για το προσφυγικό, για όλα αυτά τα οποία με ευθύνη του Προέδρου της Βουλής ουδέποτε συζητήθηκαν.
Διότι εδώ παραβιάζονται κατάφωρα τα δικαιώματα της μειοψηφίας.
Προ ημερησίας συζητήσεις που δεν διοργανώθηκαν ποτέ.
Θα συζητήσουμε λοιπόν για όλα αυτά κ. Τσίπρα, όταν κλείσει η Βουλή, όταν προκηρύξετε εθνικές εκλογές, και στην τηλεόραση όπως πάντα γίνεται».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης