Μιχαλολιάκος: Κανένας διχασμός δεν υπάρχει στη Χρυσή Αυγή - «Πληρωμένοι κονδυλοφόροι σκασμός»

Μιχαλολιάκος: Κανένας διχασμός δεν υπάρχει στη Χρυσή Αυγή - «Πληρωμένοι κονδυλοφόροι σκασμός»
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαντά για τα περί διχασμού στη Χρυσή Αυγή
«Ψεύδη» χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, τις πληροφορίες περί διχασμού στο κόμμα του.
Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Μιχαλολιάκος κάνει λόγο «δήθεν πατριώτες» και «πληρωμένους κονδυλοφόρους του συστήματος».
«Κανένας διχασμός δεν υπάρχει στη Χρυσή Αυγή και πως θα ήταν δυνατόν αυτό να συμβεί όταν τα άτομα τα οποία αναφέρουν ότι δήθεν στρέφονται εναντίον μου, έχουν αναδειχθεί από εμένα τον ίδιο προσωπικά και έχουν διορισθεί σε ηγετικές θέσεις στο κόμμα επίσης από εμένα σύμφωνα με το καταστατικό μας και την ιδιότητά μου ως Γενικού Γραμματέως της Χρυσής Αυγής» επισημαίνει στη δήλωση του.
Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας «τολμούν και λένε επίσης ότι για την πτώση του ποσοστού της Χρυσής Αυγής ευθύνομαι εγώ, εγώ που πήρα την Χρυσή Αυγή από το 0,2% και την έκανα την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!
Δυστυχώς γι’ αυτούς και οι ίδιοι οι αριθμοί δημοσκοπήσεων εταιρειών του συστήματος, οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε ΜΜΕ σίγουρα όχι φιλικά προς την Χρυσή Αυγή, τους διαψεύδουν!
Δημοσκόπηση πρώτη που δημοσιεύθηκε στο “ΒΗΜΑ” της Metron Analysis ποσοστό της Χρυσής Αυγής 3,5%, αλλά θετικές γνώμες για Νίκο Μιχαλολιάκο… 9%!
Δημοσκόπηση δεύτερη της Marc στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ποσοστό Χρυσής Αυγής 3,2%, αλλά θετικές γνώμες για τον Νίκο Μιχαλολιάκο 8,9%!
Όπως αποδεικνύεται από τους αριθμούς οι θετικές γνώμες για εμένα είναι σχεδόν τριπλάσιες από το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό λοιπόν, πληρωμένοι κονδυλοφόροι σκασμός!».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS