Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Frigoglass: Εκλογή νέου μέλους της Επιτροπής Ελέγχου

tags :
Frigoglass: Εκλογή νέου μέλους της Επιτροπής Ελέγχου
Την εκλογή του κ. Stephen Bentley ως νέου μέλους της Επιτροπής Ελέγχου, αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Frigoglass
Την εκλογή του κ. Stephen Bentley, ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ως νέου μέλους της Επιτροπής Ελέγχου, αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Frigoglass, όπως ανακοίνωσε σήμερα (26/6/2019) η εταιρεία.
Ειδικότερα, η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. (η «Frigoglass» ή η «Εταιρεία») ενημερώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας κατόπιν της από 24 Ιουνίου 2019 συνεδρίασής της αποφάσισε την εκλογή του κ. Stephen Bentley, ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ως νέου μέλους της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, λόγω παραίτησης του κ. Ιωάννη Κωστόπουλου, ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο κ. Stephen Bentley πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας του άρθρου 4 του Ν. 3016/2002 καθώς και τα κριτήρια του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στα πλαίσια εφαρμογής των διατάξεων των άρθρων 3 και 4 του Ν. 3016/2002 και του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, ο κ. Stephen Bentley είχε οριστεί ως προσωρινό μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας μέχρι την ανωτέρω εκλογή του από τη Γενική Συνέλευση δυνάμει της από 22.3.2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Ακολούθως, η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας είναι η εξής:
1. Κυριάκος Ριρής – Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο μέλος,
2. Λουκάς Κόμης - Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, και
3. Stephen Bentley – Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης