Προεκλογική εκστρατεία υπέρ της ΝΔ καταλογίζουν στον Στουρνάρα κύκλοι του ΥΠΟΙΚ με αφορμή την έκθεση της ΤτΕ

Προεκλογική εκστρατεία υπέρ της ΝΔ καταλογίζουν στον Στουρνάρα κύκλοι του ΥΠΟΙΚ με αφορμή την έκθεση της ΤτΕ
Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: Ο Στουρνάρας συμβάλλει στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ
Νέο γύρο αντιπαράθεσης με το υπουργείο Οικονομικών πυροδότησε η έκθεση νομισματικής πολιτικής της Τράπεζας της Ελλάδος με κύκλους του υπουργείου να προσάπτουν στον Διοικητή της ΤτΕ «συμβολή στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας» και «επικουρική καμπάνια του κ. Στουρνάρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».
Με αφορμή το περιεχόμενο της έκθεσης νομισματικής πολιτικής στην οποία η ΤτΕ εκτιμά πως το πακέτο παροχών του περασμένου Μαΐου, με βάση τα σημερινά δεδομένα, οδηγεί σε πρωτογενές πλεόνασμα 2,9% του ΑΕΠ έναντι στόχου 3,5% του ΑΕΠ , κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών σημειώνουν: «Εάν ο κύριος Στουρνάρας είχε κάτι νέο να προσθέσει (πέραν του ότι είναι και εναντίον των 120 δόσεων) θα έβγαινε Δελτίο Τύπου από το υπουργείο Οικονομικών.
Αφού, όμως, ξεκίνησε νωρίς τη συμβολή του στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, κοινοποιούμε εκ νέου την δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου (15.5.19) την οποία είχε κάνει στην αρχή της επικουρικής καμπάνιας του κ. Στουρνάρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ:
«Εκ παραδρομής σήμερα ο κ. Στουρνάρας διάβασε τους Προϋπολογισμούς της δικής του θητείας ως υπουργού Οικονομικών, όπου είχε μια κάποια δυστοκία στην επίτευξη στόχων.
Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας Προϋπολογισμό και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS