Τελευταία Νέα
Speculator

Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει στον ΑΔΜΗΕ

tags :
Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει στον ΑΔΜΗΕ
Η εταιρική διακυβέρνηση γνωρίζει πιένες αλλά ποιος νοιάζεται μιας και η εταιρία είναι του δημοσίου
Μύλος πληροφορούμαστε ότι γίνεται στον ΑΔΜΗΕ όπου φαίνεται ότι το ζήτημα δεν είναι μόνο οι συνεχείς εναλλαγές στη διοίκηση της εταιρίας.
Η εταιρική διακυβέρνηση γνωρίζει πιένες αλλά ποιος νοιάζεται μιας και η εταιρία είναι του δημοσίου.
Και εξ όσων πληροφορούμαστε δεν αποτελεί διαβολική σύμπτωση το γεγονός ότι προσφάτως η κα Μαρία Σταματιάδου του Νικολάου ανέλαβε καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή της ΑΔΜΗΕ σε αντικατάσταση του Νικόλαου Σταματιάδη του Κωνσταντίνου.
Και δεν αποτελεί διότι είναι κόρη του αντικατασταθέντος και μάλιστα για να της γίνει σύμβαση αορίστου την όρισαν διευθύντρια.
Αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η πολιτική αμοιβών που προωθείται προς έγκριση στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει τρεις ημέρες προ των εκλογών δηλαδή στις 4 Ιουλίου.
Δεν αναφέρεται πουθενά αν τα ποσά που προτείνονται προς έγκριση είναι καθαρά ή μεικτά ενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πλαφόν στα έξοδα των μελών του ΔΣ. Για την ακρίβεια στην εισήγηση αναφέρεται ότι οι Διοικητικοί Σύμβουλοι θα δικαιούνται επίσης να πληρώνονται τα έξοδα μετακίνησης, ξενοδοχείου και άλλα λογικά (!!!! Τα θαυμαστικά είναι δικά μας), στα οποία υποβάλλονται για να παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις ή τα οποία οι Διοικητικοί Σύμβουλοι έχουν υποστεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σε σχέση με τις εργασίες της εταιρίας.  
Μάλιστα τα έξοδα θα εγκρίνονται από το ΔΣ δηλαδή Γιάννης θα κερνά και Γιάννης θα πίνει.
Κατά τα λοιπά μεταξύ των άλλων κατορθωμάτων της διοίκησης είναι ότι απασχολούσαν σχεδόν ένα χρόνο την υπέθυνη μετόχων χωρίς να της έχουν ανανεώσει τη σύμβαση.
Τώρα πως και αν την ανανέωσαν είναι να ερώτημα

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης