Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Όλο το σύστημα μας πολεμά γιατί στηρίζουμε την Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Όλο το σύστημα μας πολεμά γιατί στηρίζουμε την Ελλάδα
Διακαναλική συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε στα γραφεία του Κινήματος την Διακαναλική Συνέντευξη Τύπου ενόψει των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, πλαισιωμένος από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Αλέξανδρο Γέροντα και τον εκπρόσωπο του Μετώπου Νεολαίας, Μενέλαο Σωτηρόπουλο, όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.
Σε αυτήν τονίζεται ότι «Ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας, Αλέξανδρος Γέροντας εξιστόρησε αρχικά πώς βίωσε την 1η Νοεμβρίου 2013 την δολοφονική τρομοκρατική επίθεση έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο, όπου είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη και τον βαρύτατο τραυματισμό του ιδίου.

Παράλληλα, απαίτησε να οδηγηθούν επιτέλους οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στην Δικαιοσύνη, τονίζοντας πως οι Χρυσαυγίτες δεν λυγίζουν και συνεχίζουν ασυμβίβαστοι τους Εθνικούς Αγώνες.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Νεολαίας, Μενέλαος Σωτηρόπουλος ανέλυσε τα προβλήματα που βιώνουν οι νέοι της Πατρίδος μας, καλώντας τους να στηρίξουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου την μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης, την Χρυσή Αυγή.
Στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό, την συστηματική φίμωση και τον ψυχολογικό πόλεμο κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, τονίζοντας πως δεν θα καταφέρουν να κάμψουν το ηθικό των Χρυσαυγιτών, οι οποίοι με την ψήφο τους θα στείλουν ξανά ισχυρή την Χρυσή Αυγή και στην επόμενη Βουλή.

Παράλληλα, κατέδειξε την υποκρισία των κομμάτων του "δημοκρατικού τόξου" που ζητούν και πάλι την ψήφο των Ελλήνων, την ώρα που έχουν χρεοκοπήσει και οφείλουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Ένα ολόκληρο σύστημα πολεμά την Χρυσή Αυγή γιατί είναι το μόνο κόμμα που αντιστέκεται στις ανθελληνικές μεθοδεύσεις και διεξάγει έναν τίμιο Αγώνα χωρίς κρατική χρηματοδότηση και την προβολή των συστημικών ΜΜΕ.
Επανέλαβε επίσης πως η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που αγωνίζεται ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας και έχει δεσμευτεί προς όλους ότι θα καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών εν αντιθέσει με την πατριδοκάπηλη ΝΔ που έχει δηλώσει ότι θα την εφαρμόσει.
Στην συνέχεια ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Αρχικά, ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για τους πληγέντες Έλληνες Δανειολήπτες, τονίζοντας πως το κόμμα των Ελλήνων Δανειοληπτών στηρίζει την Χρυσή Αυγή και ο πρόεδρος του κόμματος, Γεώργιος Μπαρτζώκης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου.

Αναλύοντας τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών σημείωσε πως είναι ξεκάθαρο πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πια καταρρεύσει, η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη και ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι ξανά ισχυρή στην νέα Βουλή.
Δεν παρέλειψε να τονίσει πως τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στελεχώνονται από εξέχουσες προσωπικότητες της Ελληνικής κοινωνίας, καθηγητές Πανεπιστήμιου και κυρίως από τους Έλληνες νέους, το μέλλον της Πατρίδας μας.

Για τον ραγιαδισμό και την υποχωρητική πολιτική απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία "ελληνοτουρκική φιλία" και ότι η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει μια δυναμική και αποφασιστική πολιτική απέναντι σε αυτούς που την επιβουλεύονται.
Για το δημογραφικό επισήμανε πως είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της Χώρας και ότι η Χρυσή Αυγή έχει πάγιες θέσεις για χορήγηση κινήτρων και επιδομάτων για να γεννηθούν νέα Ελληνόπουλα που θα αναγεννήσουν το Έθνος μας και θα στελεχώσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κλείνοντας, κάλεσε τους Έλληνες να στηρίξουν με υπερηφάνεια και Πίστη τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή για μια νέα Ελλάδα!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης