ΚΙΝΑΛ: Παραιτήθηκε ο Στ. Μαλέλης από γραμματέας επικοινωνίας - Διαφώνησε με τη Γεννηματά

ΚΙΝΑΛ: Παραιτήθηκε ο Στ. Μαλέλης  από γραμματέας επικοινωνίας - Διαφώνησε με τη Γεννηματά
«Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω. Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να υπηρετήσω», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαλέλης
Την αποχώρησή του από τη θέση του γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, ανακοίνωσε ο Στ. Μαλέλης, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με αποφάσεις που έχει λάβει η επικεφαλής του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.
Σημειώνεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Πειραιά αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.
Στη δήλωσή του αναφέρει, μάλιστα, ότι «Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω.
Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να υπηρετήσω».
Αναλυτικά όσα τονίζει ο κ. Μαλέλης: «Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κα Φώφη Γεννηματά.
Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες.
Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
Η κυρία Γεννηματά όπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ.
Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία,τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος.
Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, και το Κίνημα πρέπει να είναι είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.
Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του Κόμματος.
Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω.
Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να υπηρετήσω».

Χ. Τρικούπη: Η Γεννηματά του ανακοίνωσε ότι τον αντικαθιστά

Από την Χ. Τρικούπη εξηγούν ότι η Φώφη Γεννηματά ζήτησε ραντεβού μαζί του για τις 17:00 όπου του ανακοίνωσε την πρόθεσή της να τον αντικαταστήσει με άλλο πρόσωπο στον τομέα του Γραμματέα Επικοινωνίας και εκεί επήλθε η ρήξη και η διαφωνία.
Ορισμένα στελέχη κάνουν λόγο για «προσχηματικές και εκ των υστέρων» αιτιολογίες του κ. Μαλέλη ο οποίος στην ανακοίνωσή του προτάσσει διαφωνίες και ως προς το στίγμα του ΚΙΝΑΛ μετά τις εκλογές.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS