Πολιτική

Συγχαρητήρια Pyatt σε Κεραμέως και Κικίλια για τα νέα τους καθήκοντα

Συγχαρητήρια Pyatt σε Κεραμέως και Κικίλια για τα νέα τους καθήκοντα
O Geoffrey Pyatt συγχαίρει Βασίλη Κικίλια και Νίκη Κεραμέως
Τους νέους υπουργούς Υγείας και Παιδείας, Βασίλη Κικίλια και Νίκη Κεραμέως, συνεχάρη ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt.
Μέσω Τwitter, ο κ. Pyatt αναφέρθηκε στην βούληση των ΗΠΑ για συνεργασία με τη χώρα μας στην εκπαίδευση, δίνοντας ευκαιρίες για τους νέους, αλλά και στην Υγεία.
«Συγχαρητήρια κυρία Υπουργέ!
Υπάρχουν πολλά για εμάς να κάνουμε μαζί σ’ αυτόν τον τομέα, χτίζοντας ευκαιρίες για τους νέους και των δύο χωρών και εμβαθύνοντας τους ακαδημαϊκούς δεσμούς που θα μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε το μέλλον», έγραψε προς την Νίκη Κεραμέως, σχολιάζοντας πρωινή ανάρτησή της.
Στον κ. Κικίλια, ο Geoffrey Pyatt έκανε και προσωπική αναφορά στην πρόσφατη περιπέτεια της Υγείας του, όταν υπέστη κάταγμα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, στη Μάνη, όπου και δέχθηκε την ιατρική φροντίδα του κ. Ανάργυρου Μαριόλη.
«Συγχαρητήρια φίλε μου», γράφει στον κ. Κικίλια, «εκτός από τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στον τομέα της Υγείας, μαζί με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, τρέφω μια πρόσθετη εκτίμηση για το νέο σας υπουργείο, περιλαμβάνοντας τον γιατρό Μαριόλη και την ομάδα του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης», έγραψε ο Αμερικανός πρέσβης, απαντώντας σε ανάρτηση του υπουργού Υγείας.
Ο κ. Μαριόλης, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, στον οποίο αναφέρεται ο Geoffrey Pyatt, ανακηρύχθηκε από τον οργανισμό WONCA Europe ως ο καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός για το 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης