Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χρυσοχοΐδης: Οδύνη για τους 6 νεκρούς – Υπάρχει ένας επιβεβαιωμένος αγνοούμενος

Χρυσοχοΐδης: Οδύνη για τους 6 νεκρούς – Υπάρχει ένας επιβεβαιωμένος αγνοούμενος
Παρούσες όλες οι κρίσιμες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης
Την οδύνη του για τους έξι ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στα Νέα Μουδανιά.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι μέχρι στιγμής υπάρχει ένας επιβεβαιωμένος αγνοούμενος στη θάλασσα για τον οποίο το λιμενικό σώμα διεξάγει έρευνες.
Όπως τόνισε, είναι παρούσες στο σημείο όλες οι κρίσιμες υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας της χώρας, είναι παρών ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεοδνίας Α. Τζιτζικώστας, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για να διαμορφώσουμε – τόνισε – μία συνολική εικόνα των συνεπειών της καταστροφής.
«Να εκφράσω την οδύνη μου για τον άδικο χαμό 6 ανθρώπων που ήταν επισκέπτες στην περιοχή.
Μεταξύ αυτών χάθηκαν δύο παιδιά.
Είμαστε αλληλέγγυοι στους συγγενείς τους.
Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να συμπαρασταθούμε για την απώλεια αυτών των ψυχών» υποστήριξε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
«Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να συμπαρασταθούμε στη Χαλκιδική, να θρηνήσουμε τα αθώα θύματα και ταυτόχρονα να κλείσουμε πολύ γρήγορα τις πληγές και θα το κάνουμε γιατί αυτή είναι η αποστολή μας, αυτή είναι η αποστολή των σωμάτων ασφαλείας, αυτή είναι η αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων, αυτή είναι η αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γιατί τελικά όλοι μας συνεργαζούμενοι μπορούμε να φέρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Ο κ.Χρυσοχοΐδης απένειμε τα εύσημα σε όλους όσοι εργάζονται για να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να ομαλοποιήσουν τη ζωή των πολιτών στη Χαλκιδκή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης