Συνεργασία Σελόντα με τη Lidl Hellas

Συνεργασία Σελόντα με τη Lidl Hellas
Τους 1.500 τόνους αναμένεται να αγγίξει το 2019 η ποσότητα ψαριών της Σελόντα που θα διακινηθούν από τα σουπερμάρκετ της Lidl Ελλάς.
Αύξηση 61,6% θα σημειώσει το 2019 ο όγκος των ψαριών των ιχθυοτροφείων Σελόντα που θα διακινηθούν μέσω των καταστημάτων της Lidl Ελλάς και θα διαμορφωθούν στους 1.500 τόνους από 928 τόνους το 2018.
Οι συσκευασίες τροποποιημένης ατμόσφαιρας που χρησιμοποιούνται από τη Σελόντα για λογαριασμό της Lidl Ελλάς φέρνουν το φρέσκο ψάρι σε κάθε κατάστημα της τελευταίας σε όλη την Ελλάδα, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά με συντήρηση σε απλό ψυγείο.
Στη συσκευασία αναγράφεται η ημερομηνία αλίευσης, η μονάδα παραγωγής και ο κωδικός συσκευαστηρίου, ενώ τα ψάρια είναι έτοιμα για μαγείρεμα καθώς είναι καθαρισμένα στη συσκευασία τους.
Αυτό σημαίνει πως ο καταναλωτής πληρώνει μόνο το καθαρό βάρος, μιας και στην τιμή ανά κιλό δεν περιλαμβάνονται τα εντόσθια, τα βράγχια και τα λέπια.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση η  Lidl Ελλάς συνεργάζεται με την Agrolab RDS, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ελληνικά εργαστήρια ολοκληρωμένων και συμβουλευτικών λύσεων στη βιομηχανία των τροφίμων, προχωρώντας σε επιπλέον συστηματικό έλεγχο υγιεινής και ασφάλειας των νωπών προϊόντων της.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS