Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας στην ΚΟ: Άντε μην τα πάρω στο κρανίο - Το επεισόδιο με Τσακαλώτο

Τσίπρας στην ΚΟ: Άντε μην τα πάρω στο κρανίο - Το επεισόδιο με Τσακαλώτο
Ένταση στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την...ατζέντα
Ένταση επικράτησε στη χθεσινή (16/7) συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία διήρκησε τρεις ώρες
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τον τέως υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τέλος της εισήγησης του Αλέξη Τσίπρα ο απερχόμενος διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, θέλησε ως είθισται να ανοίξει τον κατάλογο των ομιλητών.
Ωστόσο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πήρε τον λόγο, εκφράζοντας την απορία του για την ατζέντα της συνεδρίασης.
Ο κ. Τσακαλώτος υποστήριξε ότι δεν έχουν προσδιοριστεί τα προς συζήτηση θέματα, ενώ φέρεται να ενοχλήθηκε και για τις διαρροές των ονομάτων για την ηγεσία της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Άλλωστε οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «53» εξέφρασαν αντιρρήσεις για τις επιλογές των προσώπων.
Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φέρεται  τόνισε απευθυνόμενος «σε όσους δεν άκουσαν ή δεν κατάλαβαν» πως κατέθεσε μια συγκεκριμένη πρόταση για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ΚΟ.
Σημείωσε πως αυτός είναι ο λόγος που τα ονόματα δόθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να μην υπάρξουν διαρροές που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν τοποθετήσεις στελεχών οι οποίες κινήθηκαν και εκτός ατζέντας, με τον Αλέξη Τσίπρα να υπενθυμίζει τα θέματα προς συζήτηση.
 «Μίλα πιο δυνατά, δεν ακούμε», φέρεται να του φώναξε ένας βουλευτής, περιστατικό που  προκάλεσε τον περαιτέρω εκνευρισμό του κ. Τσίπρα.
 «Άντε μην τα πάρω στο κρανίο»,  απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες.
«Υπάρχει ατζέντα, μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε», συμπλήρωσε.
Την ίδια ώρα, ενοχλημένοι εμφανίστηκαν οι βουλευτές επαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για την παραχώρηση τους ενός εκ των δύο επιστημονικών συνεργατών που δικαιούνται, όσο και για τον κανόνα επιστροφής του 40% της βουλευτικής τους αποζημίωσης στο κόμμα, με τον γραμματέα Πάνο Σκουρλέτη να υπενθυμίζει ότι πρόκειται για υποχρεώσεις που έχουν συμφωνηθεί από όλους.

Διαψεύδει ο Σ. Φάμελλος

Ωστόσο, ο βουλευτής Σωκράτης Φάμελλος διέψευσε ότι υπήρξε ένταση στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, αλλά και την έκρηξη του Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε τη φράση «άντε μην τα πάρω στο κρανίο» στην ΚΟ του κόμματος ο κ. Φάμελλος απάντησε:
«Δεν έγινε κριτική και δεν απάντησε σε κριτική ο Αλέξης Τσίπρας
Απλά ένα τμήμα της αίθουσας ζήτησε να μιλάει από την άλλη πλευρά του μικροφώνου γιατί δεν ακουγόταν.
Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, εξάλλου αν δείτε το σύνολο των τοποθετήσεων σας βεβαιώνω ότι δεν υπήρχε τέτοιο κλίμα στην ΚΟ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης