Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φλώρινα: Σύγκρουση τρένου με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο οδηγός του οχήματος

Φλώρινα: Σύγκρουση τρένου με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο οδηγός του οχήματος
Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα
Σφοδρή σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε περίπου στις 11:00 το Σάββατο 20/7 στην περιοχή του Ξυνού Νερού, στο Αμύνταιο της Φλώρινας.
Όπως έγινε γνωστό, το μικρό φορτηγό συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία 84 που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα- Θεσσαλονίκη σε αφύλακτη ισόπεδη διάβαση.
Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα, καθώς ύστερα από τη σύγκρουση με το τρένο, ο 56χρονος οδηγός του μικρού φορτηγού εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του.
Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον τραυματισμένο οδηγό, τον οποίο κατόπιν παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο συνοδηγός του μικρού φορτηγού , ο οποίος έχει διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Ξυνού Νερού.
Στο μεταξύ, οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε το στοπ στην αφύλακτη ισόπεδη διάβαση.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ,  αναμένεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης