Πολιτική

Στο Μάτι ο Χρυσοχοΐδης: Μέρα μνήμης για ένα δράμα του οποίου οι πληγές είναι ανοιχτές

Στο Μάτι ο Χρυσοχοΐδης: Μέρα μνήμης για ένα δράμα του οποίου οι πληγές είναι ανοιχτές
"Mια τέτοια τραγωδία, ανείπωτη, δεν πρέπει και δεν νοείται να ξαναγίνει ποτέ και πουθενά", τόνισε ο Μ. Χρυσοχοΐδης
Στο μνημόσυνο στη μνήμη των 102 θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι πριν ένα χρόνο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της Εκκλησίας, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην περιοχή, βρέθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης , ο οποίος  μετέφερε και τη συμμετοχή του πρωθυπουργού στο πένθος για τους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα, τόνισε ότι «μια τέτοια τραγωδία, ανείπωτη, δεν πρέπει και δεν νοείται να ξαναγίνει ποτέ και πουθενά.
Θα εργαστούμε για να το επιτύχουμε αυτό».
Ο ίδιος χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «μέρα μνήμης για ένα δράμα του οποίου οι πληγές είναι ανοιχτές».
Όπως ανέφερε «εκ μέρους του πρωθυπουργού μεταφέρω τη συμμετοχή του στο πένθος για τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα», προσθέτοντας  «στο πένθος των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους, τους οικείους τους, τα παιδιά τους.
Είμαστε κοντά σε αυτούς που είναι εγκαυματίες και αναζητούν περίθαλψη. Υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που είναι ανοιχτά. Από πολεοδομικά μέχρι θέματα υγείας, όπως προανέφερα».
Από την πλευρά του, ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα κάνει τα πάντα για να μην ξαναζήσουμε τέτοια γεγονότα και δήλωσε  «είναι μέρα τιμής και θλίψης για αυτούς που χάθηκαν. Στενοχωριόμαστε που δεν τους έχουμε κοντά μας».
«Θα κάνουμε τα πάντα για τη γρήγορη αποκατάσταση από την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβουμε.
Αλλά και συγχρόνως θα θωρακίσουμε την Αττική μας να μην ξαναζήσει τέτοια γεγονότα» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.
 
www.bankingnews.gr
.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης