Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hunt (ΥΠΕΞ Βρετανίας): Ο Boris Johnson θα γίνει ένας σπουδαίος πρωθυπουργός για τη χώρα σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή

Hunt (ΥΠΕΞ Βρετανίας): Ο Boris Johnson θα γίνει ένας σπουδαίος πρωθυπουργός για τη χώρα σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών συνεχάρη τον Boris Johnson για την επικράτησή του στην κούρσα της ηγεσίας του Συντηρητικού Κόμματος
Τα συγχαρητήριά του προς τον νέο Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας και βασικός αντίπαλος του Johnson για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, Jeremy Hunt, μέσω ανάρτησής του στο Twitter ίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Συγκεκριμένα, ο κ. Hunt συνεχάρη τον Boris Johnson «για την καμπάνια στην οποία πολέμησε καλά», ενώ πρόσθεσε ότι «θα γίνεις ένας σπουδαίος πρωθυπουργός για τη χώρα μας σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή».
«Σε όλη αυτή την καμπάνια έδιεξες αισιοδοξία, ενέργεια και απεριόριστη εμπιστοσύνη στην υπέροχη χώρα μας», υπογράμμισε ο Βρετανός ΥΠΕΞ, ο οποίος ανέφερε εν συνεχεία πως «τα χρειαζόμαστε αυτά».
«Σου εύχομαι τα καλύτερα», καταλήγει το tweet του Jeremy Hunt, ο οποίος συγκέντρωσε 46.656 ψήφους στην ψηφοφορία του Συντηρητικού Κόμματος, με τον Boris Johnson να συγκεντρώνει 92.153 ψήφους.
Στη νικητήρια ομιλία του ο Boris Johnson ευχαρίστησε την απερχόμενη πρωθυπουργό Theresa May, ενώ χαρακτήρισε «φοβερό αντίπαλο» τον Jeremy Hunt.
Αναγνωρίζοντας τις αντιρρήσεις στο εσωτερικό του Συντηρητικού Κόμματος για την εκλογή του, ο Boris Johnson σημείωσε πως γνωρίζει ότι θα υπάρξουν συνάδελφοί του που θα αμφισβητήσουν αν ήταν σοφή η απόφαση των μελών του κόμματος να τον επιλέξουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης