Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνάντηση Macron – Putin στις 19 Αυγούστου στη Γαλλία, λίγο πριν από τη σύνοδο των G7

Συνάντηση Macron – Putin στις 19 Αυγούστου στη Γαλλία, λίγο πριν από τη σύνοδο των G7
Η Γαλλία αναμένεται να φιλοξενήσει τους ηγέτες των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών G7 το διάστημα 24ης-26ης Αυγούστου
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron ανακοίνωσε ότι θα υποδεχθεί τον Ρώσο ομόλογό του Vladimir Putin στη θερινή κατοικία του στο φρούριο Μπρεγκανσόν (νοτιοανατολικά) τη 19η Αυγούστου, λίγες ημέρες πριν από τη Σύνοδο της G7, στα τέλη Αυγούστου στο Μπιαρίτζ (νοτιοδυτικά).
Το φρούριο Μπρεγκανσόν επιτρέπει «να μπορέσουμε να απομονωθούμε για να εργαστούμε, να έχουμε στη διάθεσή μας τον εξοπλισμό για να δεχόμαστε τις διεθνείς κλήσεις, να μπορούμε να υποδεχόμαστε ξένους ηγέτες, αυτό που θα κάνω με τον Putin σε λίγες εβδομάδες» δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας.
Η Γαλλία αναμένεται να φιλοξενήσει τους ηγέτες των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών G7 στο Μπιαρίτζ το διάστημα 24ης-26ης Αυγούστου.
Στα τέλη Ιουνίου, ο Macron είχε αναφέρει από την Ιαπωνία, έπειτα από μια μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον  Putin, ότι θα είχε «στις επόμενες εβδομάδες μια διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο» της Ρωσίας.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης