Τελευταία Νέα
Διεθνή

Huawei: Αύξηση 23,2% κατέγραψαν τα έσοδα στο α' εξάμηνο 2019

tags :
Huawei: Αύξηση 23,2% κατέγραψαν τα έσοδα στο α' εξάμηνο 2019
Τα έσοδα έφθασαν στο επίπεδο των 401,3 δισ. γουάν (περί των 58,3 δισ. δολαρίων)
Τα έσοδα του κινεζικού τεχνολογικού κολοσσού Huawei αυξήθηκαν σε ετήσια βάση στα 401,3 δισ. γουάν (περίπου 58,3 δισ. δολάρια) το πρώτο εξάμηνο του 2019, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Το περιθώριο καθαρών κερδών της εταιρείας την ίδια περίοδο ήταν 8,7%, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Οι αποστολές smartphones ανήλθαν στα 118 εκατ. τηλέφωνα το πρώτο εξάμηνο του έτους, αντιστοιχώντας σε αύξηση κατά 24% σε ετήσια βάση.
Σημαντική αύξηση καταγράφηκε και στις αποστολές τάμπλετ, Η/Υ και συσκευών που μπορούν να φορεθούν (wearables), σύμφωνα με την εταιρεία.
Ο πρόεδρος της Huawei Liang Hua δήλωσε ότι οι δραστηριότητες της εταιρείας «εξελίσσονται ομαλά και ο οργανισμός είναι πιο υγιής από ποτέ».
Με αποτελεσματική διοίκηση και εξαιρετικές επιδόσεις σε ό,τι αφορά στους οικονομικούς δείκτες, οι δραστηριότητες της Huawei παρέμειναν ισχυρές το πρώτο εξάμηνο του έτους, δήλωσε.
Ο πρόεδρος παραδέχθηκε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρεία, οι οποίες, όπως δήλωσε, μπορεί να επηρεάσουν τον ρυθμό ανάπτυξης βραχυπρόθεσμα.
«Αλλά θα συνεχίσουμε αυτήν την πορεία.
 Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό που θα επιφυλάσσει το μέλλον και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε βάσει του σχεδιασμού μας» επεσήμανε.
Η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει εφέτος 120 δισ. γουάν στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, σύμφωνα με τον Liang Hua.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης