Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η οικογένεια Αναστασιάδη σε Πολάκη: Αναληθή τα δημοσιεύματα για τη διαθήκη

Η οικογένεια Αναστασιάδη σε Πολάκη: Αναληθή τα δημοσιεύματα για τη διαθήκη
O Παύλος Πολάκης επικαλέστηκε από το βήμα της Βουλής δημοσιεύματα σχετικά με τη διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη
Άμεση ήταν η απάντηση της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη σε όσα αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης, από το βήμα της Βουλής όπου αποφασίστηκε η άρση της ασυλίας του.
Μάλιστα, η σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, κάνει λόγο για αναληθή δημοσιεύματα, ενώ η αδελφή του, Νταιάνα Αναστασιάδου υποστηρίζει ότι πρόκειται για fake news.
Ο κ. Πολάκης στην τοποθέτησή του κατηγόρησε την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», επικαλούμενος στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας περί διαθήκης του αποθανόντος εκδότη.
Ο κ. Πολάκης στράφηκε κατά της εφημερίδας αναφερόμενος στην επίμαχη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα.
«Του είπα "κανονικά θα έπρεπε να σε ηχογραφώ κι εγώ. Καλά κάνεις και ελέγχεις τα δάνειά μου αλλά θα έπρεπε να ελέγξεις και τα δάνεια του Πρώτου Θέματος και του Κήρυκα Χανίων, για τα οποία δεν έχεις κάνει ερώτημα ποτέ"».
Αναφερόμενος δε στον Θέμο Αναστασιάδη, ο κ. Πολάκης είπε ότι το δικαστήριο τον έκρινε άπορο και «τώρα που βγήκε η διαθήκη «να και τα ακίνητα στην Ελβετία, να και τα ακίνητα στη Ζυρίχη και 200 ευρώ τον μήνα δεν μπορούσε να δώσει».

Δήλωση της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου

Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για σπίτια που αφήνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην οικογένειά του στην Αθήνα και την Ελβετία καθώς και για την ύπαρξη μετρητών και καταπιστευμάτων είναι όλα αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Δήλωση της Νταιάνας Αναστασιάδου

Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων «στην προκειμένη ένα ονόματι «SPIRTO»-καμία σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει) γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή η μήνυση.
Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!!
Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από «σεσημασμένους» πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους-βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους…
Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν, τόσο πια αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης