Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MIG: Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς ανακοίνωση

tags :
MIG: Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς ανακοίνωση
Η MIG καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρίας
Σε συζητήσεις βρίσκεται η MIG για την αναδιάρθρωση του εταιρικού δανεισμού, ωστόσο δεν έχει προκύψει προς το παρόν ανακοινώσιμη συμφωνία.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εισηγμένη, mε αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του τύπου η «MARFININVESTMENTGROUPΑ.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η Εταιρία») ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων  ευρίσκεται  σε  συνεχείς  συζητήσεις  για  την  αναδιάρθρωση  ή/και αναχρηματοδότηση του εταιρικού δανεισμού, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι σήμερα οποιαδήποτε ανακοινώσιμη συμφωνία.
Σύμφωνα με την πολιτική της δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. 
Η Εταιρία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 
Η Εταιρία καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης