ΑΦΟΙ Κορδέλλου: Οριστική συμφωνία για αναδιάρθρωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού της

ΑΦΟΙ Κορδέλλου: Οριστική συμφωνία για αναδιάρθρωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού της
Την υπογραφή οριστικής συμφωνίας με τις τράπεζες για την αναδιάρθρωση των βραχυπρόθεσμων δανειακών της υποχρεώσεων, ανακοίνωσε η ΑΦΟΙ Κορδέλλου
Την υπογραφή οριστικής συμφωνίας για την αναδιάρθρωση των βραχυπρόθεσμων δανειακών της υποχρεώσεων, ανακοίνωσε σήμερα (2/8/2019) η ΑΦΟΙ Κορδέλλου.
Ειδικότερα, η εταιρεία ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες Τράπεζες.
Την 31η Ιουλίου 2019 υπέγραψε την οριστική Συμφωνία (HEAD OF TERMS) για την αναδιάρθρωση των βραχυπρόθεσμων δανειακών της υποχρεώσεων σε μακροπρόθεσμες βάθους 12ετίας με τις Τράπεζες Alpha Bank, Εθνική και Eurobank (εως το 2031) και επέκταση διάρκειας κατά 48 μήνες (εως το 2023) προς την Τράπεζα Πειραιώς, του συν-χρηματοδοτούμενου αναπτυξιακού προγράμματος COSME του ΕΤαΕ.
Τη συμφωνία συνυπέγραψαν και οι τέσσερεις Πιστώτριες Τράπεζες της εταιρείας, Alpha Bank, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς.
Σύμβουλος και διαμεσολαβητής για την ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε. ενήργησε η ΕΡΝΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑΝΓΚ Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΕΥ), η οποία στήριξε την εταιρεία στη διαπραγμάτευση, ενώ επιμελήθηκε το Επιχειρηματικό πλάνο της συμφωνίας.
Θα ακολουθήσει η υπογραφή των διμερών συμβάσεων με κάθε Πιστώτρια Τράπεζα, οι οποίες θα διέπονται από την εν λόγω Συμφωνία.
Με την αναδιάρθρωση των δανειακών της υποχρεώσεων η Εταιρεία αποκτά μακροπρόθεσμη χρηματοοικονομική σταθερότητα, μείωση του κόστους δανεισμού και βελτιωμένη ρευστότητα, θέτοντας τις βάσεις για μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS