Γεωργιάδης - Σακελλαρίδη: Η διασύνδεση επενδύσεων με τις εξαγωγές το κύριο θέμα συνάντησής τους

Γεωργιάδης - Σακελλαρίδη: Η διασύνδεση επενδύσεων  με τις εξαγωγές το κύριο θέμα συνάντησής τους
Διαδοχικές συναντήσεις είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης με Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων, Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων.
Η διασύνδεση επενδύσεων και εξαγωγών, η πειραϊκή επιχειρηματικότητα και η λειτουργία των επιμελητηρίων, αποτέλεσαν τα θέματα των συναντήσεων που είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός συναντήθηκε την Παρασκευή 2/8/2019 με την πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Χριστίνα Σακελλαρίδη και την Sr. Executive της Red Apple Group, Ευτυχία Πυλαρινού - Piper και είχαν διεξοδική συζήτηση σε θέματα ανάπτυξης και διασύνδεσης των επενδύσεων με τις εξαγωγές, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Ακόμη, ο υπουργός συναντήθηκε σήμερα, παρουσία του υφυπουργού Νίκου Παπαθανάση με τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανό Μιχάλαρο και στελέχη του ΒΕΠ,, και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο του Πειραιά.
Επίσης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων, Μιχάλη Γιάγκα και στελέχη του Ο.Σ.Υ.Ε. και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των επιμελητηρίων.

www.bankingnews.gr


bankingnews.gr

BREAKING NEWS