Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κιοτέψει, δεν θα είχαμε κανέναν λόγο να κατέβουμε στις εκλογές ούτε να εκλεγούμε

Βαρουφάκης: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κιοτέψει, δεν θα είχαμε κανέναν λόγο να κατέβουμε στις εκλογές ούτε να εκλεγούμε
Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο λάθος του την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Αλέξη Τσίπρα
Αιχμές κατά της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ άφησε για ακόμα μία φορά ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης.
«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κιοτέψει, δεν θα είχαμε κανέναν λόγο να κατέβουμε στις εκλογές ούτε να εκλεγούμε», τόνισε αναφερόμενος στο ΜέΡΑ25.
Ο ίδιος χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο και πιο καθοριστικό του λάθος κατά τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το γεγονός ότι έδειξε εμπιστοσύνη στον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Σε συνέντευξή του στο One Tv, o κ. Βαρουφάκης, αναφερόμενος στην περίοδο του 2015, υποστήριξε πως η τότε απειλή των δανειστών για Grexit ήταν απολύτως κούφια και πως ο μεγαλύτερός του φόβος ήταν η ερημοποίηση της χώρας εντός του ευρώ.
Όπως ανέφερε, προσωπική του επιθυμία, αλλά και του κόμματός του είναι η χώρα να παραμείνει στο ευρώ, αλλά με την εφαρμογή των απαραιτήτων για να σταματήσει η «κατρακύλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης