Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Η προσοχή στις αγορές του εξωτερικού – Συνέχιση της ανοδικής αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Η προσοχή στις αγορές του εξωτερικού – Συνέχιση της ανοδικής αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών αλλά και οι μετοχές των εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης που δημοσίευσαν αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου
Στραμμένα στις διεθνείς αγορές θα παραμείνουν τα βλέμματα των επενδυτών και σύμφωνα με τους αναλυτές τάση για την πορεία της εγχώριας αγοράς θα δώσουν οι αγορές του εξωτερικού.
Για σήμερα δεν αποκλείεται συνέχιση της ανοδικής αντίδρασης αλλά με χαμηλούς όγκους συναλλαγών λόγω της καλοκαιρινής περιόδου.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών, λόγω της διόρθωσης των προηγούμενων ημερών, αλλά και οι μετοχές των ΟΤΕ και Coca Cola, οι οποίες δημοσίευσαν αποτελέσματα και ενημέρωσαν τους αναλυτές μέσω τηλεδιάσκεψης.

Euroxx
Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί στη σημερινή συνεδρίαση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών και με τις διεθνείς αγορές να δίνουν τον τόνο.

Eurobank
Περιμένουμε μία ασταθή κίνηση στη σημερινή συνεδρίαση.

Βeta
Λόγω της έλλειψης εγχώριας ειδησεογραφίας περιμένουμε η τάση στις διεθνείς αγορές να δώσει κατεύθυνση στην εγχώρια αγορά μετοχών.
Η αγορά θα προσπαθήσει να αποτυπώσει τα αποτελέσματα που δημοσίευσαν οι εταιρείες της υψηλής κεφαλαιοποίησης ΟΤΕ και Coca Cola, με πιθανότητες ανοδικής κίνησης.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης