Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Τα μηνύματα Johnson σε Macron και Merkel - Τι θα πει περι Brexit

Βρετανία: Τα μηνύματα Johnson σε Macron και Merkel - Τι θα πει περι Brexit
H Βουλή των Κοινοτήτων δεν μπορεί να σταματήσει την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, θα διαμηνύσει ο B. Johnson σε Macron και  Merkel
O Βρετανός πρωθυπουργός, B. Johnson,  θα διαμηνύσει αυτή την εβδομάδα στον Γάλλο πρόεδρο E.Macron και στην καγκελάριο της Γερμανίας, Α. Merkel ότι η Βουλή των Κοινοτήτων δεν μπορεί να σταματήσει την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι μία νέα συμφωνία θα πρέπει να επιτευχθεί για να αποφευχθεί η αποχώρηση της Βρετανίας χωρίς καμία συμφωνία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sunday Telegraph.
«Αυτή την εβδομάδα, ο κ. Johnson θα ταξιδέψει στη Γερμανία και στη Γαλλία για να επιμείνει [απευθυνόμενος] στον Ε. Macron, τον γάλλο πρόεδρο, και την Α. Merkel, τη γερμανίδα καγκελάριο, ότι το κοινοβούλιο δεν μπορεί να σταματήσει το Brexit», αναφέρει το δημοσίευμα.
«Ο Johnson αναμένεται να τους πει ότι έχουν δύο μήνες για να κλειστεί συμφωνία αποδεκτή για την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο, χωρίς την οποία το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποχωρήσει άνευ συμφωνίας» την 31η Οκτωβρίου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης