Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Ψάχνει σημείο ισορροπίας και δυνάμεις για να βγάλει ανοδική αντίδραση

tags :
ΧΑ: Ψάχνει σημείο ισορροπίας και δυνάμεις για να βγάλει ανοδική αντίδραση
Το υποστηρικτικό κλίμα στις αγορές του εξωτερικού αναμένεται να βοηθήσει την εγχώρια αγορά η οποία θα προσπαθήσει να ανακτήσει μέρος των απωλειών
Σε υπερπουλημένη τεχνικά περιοχή βρίσκεται το ελληνικό χρηματιστήριο και όπως σημειώνουν οι αναλυτές στα πρωινά τους σχόλια θα αναζητήσει το βηματισμό του και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το θετικό κλίμα στις αγορές του εξωτερικού για να βγάλει αντίδραση.
Η αγορά έχει καταγράψει σημαντικές απώλειες μέσα στον Αύγουστο και δικαιολογεί με τις μετοχές να καταγράφουν απώλειες ακόμα και 50% από τα πρόσφατα υψηλά τους.
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων στο εξωτερικό αναμένεται να επηρεάσει το ΧΑ με τους επενδυτές να περιμένουν την επόμενη εβδομάδα όπου θα αρχίσουν να ανακοινώνονται αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει το βηματισμό της γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών υποστηριζόμενη από το θετικό κλίμα που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού.

Eurobank
Λόγω του ότι η ψυχολογία στο εξωτερικό δείχνει να είναι υποστηρικτική σήμερα λόγω της μείωσης των ανησυχιών για τον εμπορικό πόλεμο, περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να ανακτήσει μέρος των απωλειών της προηγούμενης εβδομάδας.

Beta
Το ΧΑ είναι σε υπερπουλημένη περιοχή και μετά από τρεις συνεχόμενες πτωτικές εβδομάδες και με θετικές τάσεις στο εξωτερικό δικαιολογεί μία ανοδική αντίδραση στη σημερινή συνεδρίαση.
Οι επενδυτές θα αρχίσουν να εστιάζουν στις επικείμενες ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων που θα ξεκινήσουν να δημοσιεύονται από την επόμενη εβδομάδα δίνοντας πληροφορίες για τις προοπτικές του δευτέρου εξαμήνου της χρήσης.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης