Έτοιμος για μάχη ο ιδρυτής της Huawei - Απηύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενούς του να είναι ετοιμοπόλεμοι

Έτοιμος για μάχη ο ιδρυτής της Huawei - Απηύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενούς του να είναι ετοιμοπόλεμοι
Ο Ren Zhengfei θέλει την Huawei στις επάλξεις προκειμένου να βγει νικήτρια στον εμπορικό πόλεμο με τις ΗΠΑ
Η κινεζική Huawei θα ξοδέψει περισσότερα χρήματα φέτος για την παραγωγή της ώστε να εξασφαλίσει τις προμήθειές της και να μειώσει τους αναποτελεσματικούς διαχειριστές.
"Πρόκειται για ένα ζήτημα ζωής και θανάτου", δήλωσε ο ιδρυτής της, Ren Zhengfei.
Οι παρατηρήσεις του αφεντικού της ετιαρείας, γεμάτες στρατιωτικών αναφορών, έρχονται λίγο αφότου οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι θα παρατείνουν κατά 90 μέρες την αγορά τεχνολογίας από την Αμερική.
Σε σημείωμα που απηύθυνε στους εργαζόμενούς του, ο 74 Ren επεσήμανε πως η εταιρεία βρίσκεται μπροστά σε ένα ζήτημα "ζωής και θανάτου" και κάλεσε τους υπαλλήλους του να είναι ετοιμοπόλεμοι.
Η Huawei απασχολεί πάνω από 190.000 εργαζόμενους και μεταρρυθμίζει την λειτουργία της σε παγκόσμιο επίπεδο.
"Στο α' μισό του 2019 τα αποτελέσματά μας ήταν καλά καθώς οι πληρωμές γίνονταν εγκαίρως. Οι ταμειακές ροές μπορεί να φαίνονταν καλές, αλλά δεν αντιπροσώπευαν την πραγματικότητα", ανέφερε στο υπόμνημά του.
"Αφού επιζήσαμε στην κρισιμότερη περίοδο της ιστορία μας, θα δημιουργήσουμε έναν νέο στρατό ώστε να κυριαρχήσουμε στον κόσμο μέσα στα επόμενα 3-5 χρόνια", επεσήμανε ο Ren.
Προειδοποίησε όμως για τον κίνδυνο εκροών αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Ζήτησε από το προσωπικό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιτακτικό στην αποπληρωμή των οφειλών εγκαίρως από τους πελάτες.
Διαφορετικά, η έλλειψη ρευστότητας θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την εταιρεία.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS