ΝΔ: Προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών οι πανηγυρισμοί ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση της Κομισιόν

ΝΔ: Προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών οι πανηγυρισμοί ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση της Κομισιόν
Να αφήσει τους πανηγυρισμούς που προσβάλλουν τη νοημοσύνη όλων των Ελλήνων, καλούν πηγές της Νέας Δημοκρατίας τον ΣΥΡΙΖΑ
Να αφήσει τους πανηγυρισμούς που προσβάλλουν τη νοημοσύνη όλων των Ελλήνων, καλούν πηγές της Νέας Δημοκρατίας τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη στάση της Κουμουνδούρου σχετικά με τη σημερινή (20/8/2019) ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
«Οι “προσπάθειες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ”, γονάτισαν τη μεσαία τάξη, φόρτωσαν μέτρα λιτότητας δισεκατομμυρίων ευρώ όλους τους Έλληνες και υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία για έναν αιώνα στους δανειστές», ανέφεραν πηγές της ΝΔ.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως «ακόμη και μετά την αποδοκιμασία των πολιτών στην κάλπη, ο ΣΥΡΙΖΑ δε διδάχθηκε τίποτα».
«Αφού επικαλείται ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του υπενθυμίζουμε ότι στην 3η Έκθεση Ενισχυμένης Εποπτείας αναφέρεται επί λέξη ότι:
“Ο ρυθμός υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων έχει επιβραδυνθεί τους τελευταίους μήνες και δε διασφαλίζεται η συνοχή ορισμένων μέτρων με τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί απέναντι στους ευρωπαίους εταίρους.. υπάρχει κίνδυνος οι περισσότερες από τις 15 συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τα μέσα του 2019 να μην ολοκληρωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα”».
Τέλος, οι πηγές υπογράμμιζαν ότι «αυτή είναι η κατάσταση που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και να προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα».
«Εμείς, με σχέδιο και σοβαρότητα αποκαθιστούμε κάθε μέρα την αξιοπιστία της χώρας για να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη», τόνισαν.
Νωρίτερα, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν αναφέρει πως η σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον έναν χρόνο από την έξοδο από τα μνημόνια, δικαιώνει τις προσπάθειες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στο πεδίο της οικονομίας και καταρρίπτει το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας για δήθεν καταστροφική οικονομική πολιτική.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS