Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Αναμένω «πολύ παραγωγικές» συνομιλίες στη Σύνοδο των G7 στη Γαλλία

Trump: Αναμένω «πολύ παραγωγικές» συνομιλίες στη Σύνοδο των G7 στη Γαλλία
Για την επιβολή δασμών στα γαλλικά κρασιά απείλησε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump προτού αναχωρήσει για τη Γαλλία δήλωσε ότι, αναμένει «πολύ παραγωγικές» συνομιλίες στη σύνοδο των G7 που θα πραγματοποιηθεί στη Μπιαρίτς.
«Πιστεύω ότι θα είναι πολύ παραγωγικό», τόνισε ο Trump από τον Λευκό Οίκο από τον οποίο αναχώρησε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Melania λίγο μετά τις 23:00 της Παρασκευής (23/8/2019) τοπική ώρα (06:00 του Σαββάτου ώρα Ελλάδας) για τη Γαλλία.
Ωστόσο ο Αμερικανός πρόεδρος απείλησε εκ νέου ότι θα επιβάλει δασμούς στα γαλλικά κρασιά σε αντίποινα για την πρόθεση της Γαλλίας να φορολογήσει τις μεγάλες αμερικανικές τεχνολογικές εταιρείες.
Ο Trump επανέλαβε ότι δεν είναι «μεγάλος οπαδός» των τεχνολογικών εταιρειών, αλλά «αυτές είναι μεγάλες αμερικανικές εταιρείες και ειλικρινά δεν θέλω η Γαλλία να πάει και να επιβάλει φόρους στις εταιρείες μας».
«Αν το κάνουν (…), θα επιβάλουμε τέτοιους δασμούς στα κρασιά τους που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ», πρόσθεσε.
Σε ό,τι αφορά τον Kim Jong Un , τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας η οποία φέρεται να εκτόξευσε δύο αγνώστου τύπου βλέμματα νωρίς το πρωί (24/8/2019), ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε ότι είναι «πολύ ευθύς» μαζί του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης