Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απέπλευσε το "Santorini Palace" με 396 επιβάτες από το λιμάνι της Σαντορίνης - Συνεχίζει το δρομολόγιό του

Απέπλευσε το
Συνεχίζει το δρομολόγιό του
(upd) Το προγραμματισμένο του δρομολόγιο συνεχίζει το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν "Santorini Palace", το οποίο απέπλευσε από το λιμάνι της Σαντορίνης το μεσημέρι του Σαββάτου 24/8 με 396 επιβάτες.
Το πλοίο συνεχίζει το δρομολόγιό του με τις τρεις από τις τέσσερις μηχανές του για Ιο, Πάρο, Μύκονο και επιστροφή σε  Πάρο, Σαντορίνη, Ηράκλειο.
Σημειώνεται ότι το πρωί του Σαββάτου παρουσίασε μηχανική βλάβη μία από τις κύριες μηχανές του ενώ βρισκόταν εν πλω,με αποτέλεσμα  να καθυστερήσει να δέσει στο λιμάνι της Σαντορίνης, κάτι που τελικά έγινε  στις 12:10 αντί  11:40 που ήταν προγραμματισμένο.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Στο λιμάνι της Σαντορίνης κατέπλευσε το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν «Santorini Palace»,  καθώς παρουσίασε  μηχανική βλάβη εν πλω.

Το πλοίο αναχώρησε έχοντας 728 επιβάτες το πρωί του Σαββάτου 24/8 στις 9:40 από το Ηράκλειο με προορισμό τα νησιά Σαντορίνη, Ιο, Πάρο Μύκονο και επιστροφή σε Πάρο, Σαντορίνη, Ηράκλειο.
Ενώ βρισκόταν εν πλω παρουσίασε βλάβη μία από τις κύριες μηχανές του και έτσι, κατέπλευσε στο λιμάνι της Σαντορίνης κατέπλευσε στις 12:10 αντί 11:40 που ήταν προγραμματισμένο.
Στο πλοίο επιβλήθηκε προσωρινή απαγόρευση απόπλου έως ότου να αποκατασταθεί η βλάβη.
Αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβάτες του, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν αυτοί θα μεταβούν στους προορισμούς τους με το ίδιο πλοίο ή με άλλα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης