Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλαμπουράρης: Οι όροι για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ - Μαχητικά o αντιπολιτευτικός μας ρόλος στη Βουλή

Φλαμπουράρης: Οι όροι για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ - Μαχητικά o αντιπολιτευτικός μας ρόλος στη Βουλή
τΟι  προυποθέσεις για να πετύχει η προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και εγγραφής νέων μελών, σύμφωνα με τον Α. Φλαμπουράρη
«Είμαστε η κύρια δύναμη, αλλά όχι η μόνη, που οφείλει να ασκεί μαχητικά τον αντιπολιτευτικό της ρόλο στη Βουλή και στην κοινωνία», αναφέρει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή».
Ο ίδιος κάνει αναφορά και στις προυποθέσεις για να πετύχει η προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και εγγραφής νέων μελών.
Όπως σημειώνει  ο κ. Φλαμπουράρης, πρέπει «να αναγνωριστεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, η μεγάλη συμβολή των Δημοκρατικών και Προοδευτικών πολιτών - πέρα των Αριστερών ριζοσπαστών - στην καθιέρωσή μας ως ο βασικός ανταγωνιστικός πόλος απέναντι σε αυτόν της Δεξιάς-Ακροδεξιάς».
Επιπλέον, «να αποδεικνύουμε καθημερινά ότι έχουμε συναίσθηση πως δεν είμαστε οι αποκλειστικοί ιδιοκτήτες, ούτε καν ιδιοκτήτες αυτού του Δημοκρατικού - Προοδευτικού - Αριστερού πόλου, αλλά ένα μέρος του - καθοριστικό βέβαια - που πρέπει να επιβεβαιώνεται συνεχώς από τη δράση μας», καθώς και «να επιδιώκεται οι εγγραφές των νέων μελών να γίνονται χωρίς φραγμούς, περιορισμούς και «πιστοποιητικά».
Επίσης, «να επιδιώκεται η επαφή με τους ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν στους ίδιους κοινωνικούς χώρους (τόπους κατοικίας, χώρους δουλειάς, σπουδών, ελεύθερου χρόνου)...».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης