Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην Ακαδημία Πλάτωνος κι όχι στην Κοτζιά η ορκωμοσία Μπακογιάννη - Τι μήνυμα στέλνει ο νέος Δήμαρχος

Στην Ακαδημία Πλάτωνος κι όχι στην Κοτζιά η ορκωμοσία Μπακογιάννη - Τι μήνυμα στέλνει ο νέος Δήμαρχος
Η επιλογή της Ακαδημίας Πλάτωνος συμβολίζει την πρόθεσή του να εστιάσει την προσοχή της δημοτικής Αρχής σε κάθε γειτονιά του δήμου και όχι μόνο στο κέντρο
Στην Ακαδημία Πλάτωνος κι όχι στο Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά ορκίζεται σήμερα (25/8) ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Η επιλογή της Ακαδημίας Πλάτωνος συμβολίζει την πρόθεσή του να εστιάσει την προσοχή της δημοτικής Αρχής σε κάθε γειτονιά του δήμου και όχι μόνο στο κέντρο.
Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε τονίσει ότι «δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα», ενώ υποστήριξε ότι στόχος του είναι η καθιέρωση της συνεργασίας κυβέρνησης και δημοτικής Αρχής «ώστε να δίνονται άμεσα λύσεις όπου χρειάζεται».
mpakogiannhw

Ο νέος Δήμαρχος της πόλης συνοδευόταν από τη σύζυγο και τα παιδιά του ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί καθώς όπως είχε δηλώσει «η ορκωμοσία θα είναι ανοικτή στους Αθηναίου».
Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε αναφερθεί στη θεσμοθέτηση ενός ενιαίου συντονιστικού κέντρου για την ασφάλεια «με τη συνεργασία της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας». Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων είχε μιλήσει επίσης για την αξιοποίηση των εγκαταλελειμμένων ακινήτων, την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων του ΕΣΠΑ και την παροχή κινήτρων
για την επιχειρηματικότητα στην πόλη και τη στρατηγική ανάδειξης του πλούσιου πολιτιστικού μας κεφαλαίου.
Ερωτηθείς για τις προτεραιότητες που θέτει ο Κώστας Μπακογιάννης είχε δηλώσει ότι «οι προτεραιότητες του Δήμου οφείλουν να ταυτίζονται με αυτές των Δημοτών. Αυτό θα ήταν προφανές αν εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι δεν αισθάνονταν σήμερα αόρατοι και ξεχασμένοι. Το στοίχημα και η δέσμευση είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας. Η καθαριότητα, το φως, το πράσινο. Τα αυτονόητα μας λείπουν» σημείωνε καταλήγοντας ο νέος δήμαρχος Αθηναίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης