Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Καμία συζήτηση για άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές – Εντός χρονοδιαγράμματος για το Ελληνικό

Γεωργιάδης: Καμία συζήτηση για άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές – Εντός χρονοδιαγράμματος για το Ελληνικό
Έως το τέλος του έτους θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, θα ξεκλειδώσουν πολλές επενδύσεις είπε ο κ.Γεωργιάδης
Την θέση ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση στο υπουργείο Ανάπτυξης για την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων και τη λειτουργία τους όλες τις Κυριακές του έτους διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στις πληροφορίες που θέλουν το υπουργείο να επεξεργάζεται να επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους.
«Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Το θέμα των Κυριακών έχει ρυθμιστεί επαρκώς από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Ο εμπορικός κόσμος της χώρας είναι διχασμένος σε αυτό το θέμα.
Έχουμε ανοίξει αρκετές πρωτοβουλίες στο υπουργείο Ανάπτυξης αλλά αυτή, το άνοιγμα τις Κυριακές δεν είναι μία από αυτές» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επένδυση στο Ελληνικό.
Όπως είπε, οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις θα εκδοθούν αύριο Τρίτη 27/8, έως το τέλος του έτους θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, ενώ ανέφερε ότι οι αποφάσεις θα είναι πλήρως σταθμισμένες και θα προστατεύουν και τις αρχαιότητες και το περιβάλλον.
Ο κ.Γεωργιάδης τόνισε ότι η διαδικασία είναι απολύτως μέσα στο χρονοδιάγραμμα και ότι στις 30 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για το καζίνο.
Για τα κτίρια που προβλέπονται στην επένδυση στο Ελληνικό ο υπουργός σημείωσε ότι εφαρμόζεται ακριβώς το σχέδιο που είχε ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπογράμμισε πως εντός του 2019 θα ξεκλειδώσουν πολλές επενδύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης