Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Σε υψηλά 18 μηνών παρέμεινε η καταναλωτική εμπιστοσύνη τον Αύγουστο 2019, στις 102 μονάδες

Γαλλία: Σε υψηλά 18 μηνών παρέμεινε η καταναλωτική εμπιστοσύνη τον Αύγουστο 2019, στις 102 μονάδες
Τα στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη της Γαλλίας επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών
Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δεκαοκτώ μηνών παρέμεινε η καταναλωτική εμπιστοσύνη στη Γαλλία για τον Αύγουστο του 2019, σύμφωνα με τα σημερινά (27/8) στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, τα οποία επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης της Insee παρέμεινε αμετάβλητος σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2019, στις 102 μονάδες, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι ο δείκτης θα διαμορφωθεί επίσης στις 102 μονάδες.
Παράλληλα, ο δείκτης που αφορά τη συνολική επιχειρηματική εμπιστοσύνη παρέμεινε επίσης αμετάβλητος σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, στις 105 μονάδες, ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι θα σημειωθεί οριακή πτώση στις 104 μονάδες.
Όσον αφορά τον αντίστοιχο δείκτη που σχετίζεται με την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων στον μεταποιητικό κλάδο, καταγράφηκε άνοδος στις 102 μονάδες, έναντι 101 μονάδων τον Ιούλιο του 2019 και έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών στις 101 μονάδες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Insee, ο υποδείκτης που αφορά τις προοπτικές παραγωγής της Γαλλίας ενισχύθηκε στις 2 μονάδες, έναντι 0 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, γεγονός που υποδεικνύει θετικές οικονομικές προοπτικές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Υπηρεσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης