Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Στη ΔΕΘ τελειώνουν τα ψέματα για τον Μητσοτάκη – Θα πρέπει να μας πει για την οικονομική πολιτική του

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Στη ΔΕΘ τελειώνουν τα ψέματα για τον Μητσοτάκη – Θα πρέπει να μας πει για την οικονομική πολιτική του
Ο ΣΥΡΙΖΑ του 2019 δεν είναι ίδιος με το ΣΥΡΙΖΑ του 2015, είναι ο κορμός της προοδευτικής παράταξης είπε ο Ν. Παππάς
Την εκτίμηση πως στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τελειώνουν τα ψέματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς ο πρωθυπουργός θα πρέπει να παρουσιάσει την οικονομική πολιτική του διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς.
«Στη Θεσσαλονίκη αρχίζουν και παίρνουν "σάρκα και οστά" οι στιγμές που τελειώνουν τα ψέματα, διότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να μας πει τι θα κάνει με την οικονομική του πολιτική.
Και επειδή θα περιγράψει τουλάχιστον σε αδρές γραμμές - είναι υποχρεωμένος να το κάνει - τα μέτρα που θα πάρει και πώς θα πορευτεί για την επόμενη χρονιά, αυτό θα ορίσει και το είδος της αντιπολίτευσης, την οποία θα κάνουμε.
Οι συντεταγμένες για το πώς θα ασκήσουμε αντιπολίτευση είναι πολύ συγκεκριμένες και εκκινούν από τις ανάγκες της κοινωνίας να συνεχιστούν οι πολιτικές που εξασφαλίζουν συνοχή» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Παππάς, ο οποίος υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ του 2019 δεν είναι ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015 μια υπάρχει η κυβερνητική θητεία και συσσωρευμένη εμπειρία.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κορμός της προοδευτικής παράταξης.
Ένας στους τρεις Έλληνες ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο τον μιντιακό πόλεμο και το πολιτικό μέτωπο, το οποίο είχε αναπτυχθεί εναντίον μας.
Και από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης και με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας καλούμαστε να κρίνουμε αυτή την κυβέρνηση» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στις εσωκομματικές εξελίξεις.
«Θα διαψευστούν οι Κασσάνδρες.
Όλα τα στελέχη μας θα συμβάλουν ούτως ώστε αυτό που με σαφήνεια διατύπωσε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ των εκλογών για την ανάγκη μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα παράταξης του προοδευτικού χώρου με σαφές στίγμα Αριστεράς, θα τελεσφορήσει» υποστήριξε ο κ.Παππάς.
Ερωτηθείς για την πλήρη άρση των capital controls ο κ.Παππάς σημείωσε ότι η ΝΔ είναι μόνο 50 ημέρες στη διακυβέρνηση του τόπου και ότι δεν έχει αναλάβει καμία πρωτοβουλία που να δικαιολογεί τον ισχυρισμό ότι η ΝΔ πιστώνεται την πλήρη άρση των capital controls.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης