Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Το σχέδιο για τη ΔΕΗ θα παρουσιάσει την Πέμπτη 29/8 στη Βουλή ο Κ.Χατζηδάκης

Το σχέδιο για τη ΔΕΗ θα παρουσιάσει την Πέμπτη 29/8 στη Βουλή ο Κ.Χατζηδάκης
Η τωρινή κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειαστεί για να σώσει τη ΔΕΗ είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ.Πέτσας
Την πρόταση της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ αναμένεται να παρουσιάσει την Πέμπτη 29/8 στην αρμόδια επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Χατζηδάκης.
Αυτό ανέφερε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ.Πέτσας, ο οποίος είπε πως κατόπιν πρότασης του κ.Χατζηδάκη θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το ζήτημα της ΔΕΗ
«Τέτοια εποχή το 2014, η ΔΕΗ είχε 2 δισ. κεφαλαιοποίηση και πριν τις ευρωεκλογές είχε περίπου το 1/7 αυτής.
Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν υιοθέτησε το σχέδιο της μικρής ΔΕH και ακολούθησε ένα σχέδιο για μια «κουτσή» ΔΕH που απαξίωσε οικονομικά και χρηματιστηριακά την εταιρεία» είπε ο κ.Πέτσας, τονίζοντας ότι «η τωρινή κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειαστεί για να σώσει τη ΔΕΗ».
«Για να σταθεί όμως στα πόδια της η ΔΕΗ χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο, συνεκτικό σχέδιο, το οποίο θα παρουσιάσει στη Βουλή, ο υπουργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Γεράσιμος Θωμάς και ο Πρόεδρος και νέος Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης, Γιώργος Στάσσης» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας πως ήδη χρηματιστηριακά λόγω της βούλησης της κυβέρνησης έχει αυξηθεί η αξία της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης