Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας υπό τον Τσίπρα – Επί τάπητος τα βήματα για το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας υπό τον Τσίπρα – Επί τάπητος τα βήματα για το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ
Στις 12:00 η συνεδρίαση – Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας
Στις 12:00 συνεδριάζει το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας υπό τον Αλέξη Τσίπρα με απώτερο στόχο να οργανωθούν τα επόμενα βήματα για την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Τον Αλέξη Τσίπρα θα συνοδεύουν οι Π. Σκουρλέτης και Αλ. Χαρίτσης και αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση που θα έχουν με στελέχη της Προοδευτικής Συμμαχίας μετά τις εκλογές.
Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ελήφθησαν μια σειρά από αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας, όπως μεταξύ άλλων η δημιουργία ενιαίου κέντρου με την Προοδευτική Συμμαχία, που σημαίνει άμεση συγκρότηση ενιαίας Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΟΕΑ), με την προσθήκη των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας και άλλων προσωπικοτήτων στην Κεντρική Επιτροπή, η δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οργανωτικής λειτουργίας του κόμματος ( eSYRIZA), η έναρξη καμπάνιας εγγραφών με τη δημιουργία και της ψηφιακής πλατφόρμας από 1 Οκτωβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης